insurancewebinars.gr – ΕΙΑΣ: Γενική – Εργοδοτική & Περιβαλλοντική Ευθύνη

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, διεξάγουν ένα νέο webinar, με αντικείμενο  την Γενική – Εργοδοτική & Περιβαλλοντική Ευθύνη.

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, 17:00 – 19:00, ο Μιχάλης Ιωαννίδης, Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών στην ΑΧΑ, θα είναι ο εισηγητής στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα:

ΓΕΝΙΚΗ-ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ PROMOCARD Νο2

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Η πληρέστερη κατανόηση των εννοιών και καλύψεων και η ανάδειξη σημαντικών σημείων της θεματολογίας, που μπορούν να αξιοποιηθούν στην ανάλυση αναγκών δυνητικών πελατών και στην προετοιμασία της πωλησιακής προσέγγισης.

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

Σε υπαλλήλους του Κλάδου Αστικής Ευθύνης των Ασφαλιστικών εταιριών καθώς και σε διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.

 

  • Θεματολογία:
  • Νομικό πλαίσιο
  • Ενεργοποίηση συμβολαίων / αντικείμενο ασφάλισης
  • Καλύψεις  / Εξαιρέσεις
  • Cases Studies
  • Ανάλυση αναγκών δυνητικών πελατών
  • Πωλησιακή προσέγγιση

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

O Μιχάλης Ιωαννίδης κατέχει σήμερα τη θέση του Διευθυντή Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών στην AXA. Ξεκίνησε την καριέρα του στην AIG το 2002 στην Εμπορική Διεύθυνση. Το 2004 εργάστηκε στο Underwriting Αστικής Ευθύνης σε περιφερειακό τμήμα της AIG (MEMSA – Middle East, Mediterranean, South Asia) και αργότερα στην AIG Greece ως Underwriting Manager στο Casualty, Environmental & Aviation στην AIG ΕΛΛΑΣ. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία, ενώ είναι και απόφοιτος του Ετησίου Προγράμματος Εκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων του ΕΙΑΣ (έτος 2000).

 

Το webinar μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην τιμή των 25€  και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή για μία από τις 25 θέσεις μέσα από το www.insurancewebinars.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*