H AXA συνεχίζει να στηρίζει το «Εργαστήρι»

Η εθελοντική προσφορά αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό των ανθρώπων της ΑΧΑ, οι οποίοι συμμετέχουν σε ενέργειες, κορυφώνοντας τις δράσεις τους αυτή την περίοδο του έτους. Οι εθελοντές της ομάδας «AXA Hearts in Action» συμμετείχαν αυτές τις μέρες σε μια σειρά από δράσεις μαζί με το «Εργαστήρι».

α3

Η ομάδα των 100 εθελοντών της ΑΧΑ,  έλαβε ενεργά μέρος σε ενέργειες για την στήριξη του έργου του Εργαστηρίου. Συγκεκριμένα:

  • Συμμετοχή στο Bazaar που πραγματοποιήθηκε  στο σταθμό μετρό του Συντάγματος, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες για την οικοδόμηση νέων κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης.
  • Δενδροφύτευση στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου, γύρω από τις κατοικίες όπου διαμένουν τα παιδιά.
  • Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και δώρα σε 90 παιδιά του χώρου.
  • Ενεργή συμμετοχή εθελοντών στις απογευματινές λέσχες του Εργαστηρίου καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών τους χαρακτηριστικών.

α2

«Όταν πριν επτά χρόνια κάναμε τα πρώτα μας βήματα ως εθελοντές, ήμαστε κάπως αβέβαιοι: είχαμε όντως τον τρόπο να βοηθήσουμε; Με τον καιρό αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε την αξία των πράξεών μας τόσο για τους ανθρώπους που βοηθάμε όσο και για εμάς τους ίδιους. Μέσα από μοναδικές εμπειρίες και διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο μας, ενισχύουμε τις καλές πλευρές του χαρακτήρα μας και διαμορφώνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο» ανέφερε η Γεωργία Κρεββατά, εθελόντρια της ομάδας «ΑΧΑ Hearts in Action».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*