Υδρόγειος: Χρήσιμες καλύψεις… παντός καιρού για το αυτοκίνητο

Μία σειρά από ιδιαίτερα σημαντικές υπηρεσίες που ενισχύουν την ασφάλεια οδηγού και αυτοκινήτου στο δρόμο προσφέρει η «Οδική Βοήθεια εντός Ελλάδος» την οποία προσφέρει η Υδρόγειος, ως προαιρετική κάλυψη, σε όλα τα προγράμματα ασφάλισης επιβατικών ΙΧ.
Η κάλυψη παρέχεται με προνομιακό ασφάλιστρο €15 το εξάμηνο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους μας να επωφεληθούν από όλη την γκάμα των χρήσιμων υπηρεσιών της Οδικής Βοήθειας, 24 ώρες το 24άωρο, για ό,τι απρόοπτο τους συμβεί στο δρόμο.

Καλύψεις και Υπηρεσίες που περιλαμβάνει η Οδική Βοήθεια εντός Ελλάδος:

– Επιτόπου επισκευή του οχήματος, εφόσον είναι δυνατό, σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης που οδηγεί σε ακινητοποίησή του.

– Αλλαγή χαλασμένου ελαστικού με την υπάρχουσα ρεζέρβα.

– Επαναφορά του αυτοκινήτου σε δημόσιο δρόμο, εάν, λόγω ατυχήματος, αυτό έχει βρεθεί εκτός δρόμου με τη χρήση ειδικού ανυψωτικού οχήματος.

– Μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο ή καταλληλότερο συνεργείο για την επισκευή του ή σε άλλον τόπο επιλογής του ασφαλισμένου.

– Φύλαξη του ασφαλισμένου οχήματος, μέχρι και τρεις ημέρες, εφόσον το συνεργείο είναι κλειστό λόγω αργίας η Σαββατοκύριακου.

– Μεταφορά των ασφαλισμένων επιβατών του οχήματος από το σημείο της βλάβης ή του ατυχήματος στον τόπο διαμονής τους ή άλλο σημείο επιλογής τους

Κάλυψη Φυσικών Φαινομένων

Μία χρήσιμη κάλυψη που παρέχει αποζημίωση για ζημιές στο αυτοκίνητό σας από έντονα καιρικά φαινόμενα όπως π.χ. καταιγίδα, θύελλα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, χιόνι, χαλάζι και ανεμοστρόβιλο. Περιλαμβάνεται στο πακέτο καλύψεων των προγραμμάτων ασφάλισης οχημάτων Auto Extra, Auto Extra Plus και Extra Protect αλλά παρέχεται και σε προαιρετική βάση, σε συνδυασμό με άλλα προγράμματα οχημάτων.

24άωρο Τηλεφωνικό Κέντρο Οδικής Βοήθειας:

801 11 25 500
210 65 04 046

Πηγή: Περιοδικό VOICE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*