SONY DSC

ΟΤΕ Ασφάλιση: 4ημερη κρουαζιέρα για τους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων

 

Σε τετραήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο συμμετείχαν οι επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων της ΟΤΕ Ασφάλιση Ανώνυμης Εταιρείας Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης, που είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ. Η εταιρεία ταξίδεψε με τους συνεργάτες που διακρίθηκαν στον πρώτο διαγωνισμό Πωλήσεων Ατομικών Συμβολαίων Ζωής – Σύνταξης και Υγείας, για το 2015 από τις 31/8 έως μέχρι τις 3/9/2015.

Οι επιτυχόντες του 7μηνου Διαγωνισμού Πωλήσεων: συνεργάτες ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας, ο καλύτερος υπάλληλος του Τμήματος Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Συνεργατών της εταιρείας, συνοδευόμενοι από τον Υπεύθυνο Ατομικών Συμβολαίων, αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης και αναπτυξιακής χρονιάς, στις 31/8, σαλπάροντας από το Λαύριο με το πολυτελές Celestyal Crystal για την αρχοντική Σύρο.
Η πρώτη ημέρα του Φθινοπώρου και της νέας σεζόν, μπήκε με τον καλύτερο τρόπο, εν πλω, για το Κουσάντασι και από εκεί στην πολύβουη, πανέμορφη και γεμάτη συγκίνηση και ιδιαίτερα συναισθήματα Σμύρνη. Η ξενάγηση σε ελληνικά στοιχεία, οι εικόνες και τα ακούσματα, έδωσαν σε αυτή την εξόρμηση το απαραίτητο «Θησαυροφυλάκιο» μνήμης που κάνει πιο ιδιαίτερα και μοναδικά τα «δεσίματα» των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί, αλλά και ενεργοποιεί την επιθυμία για επιστροφή και εκ νέου συμμετοχή σε αντίστοιχες ενέργειες.
Η επόμενη ημέρα βρήκε τους συμμετέχοντες στην μοναδική Κω. Ένα από τα ωραιότερα νησιά των Δωδεκανήσων και όχι μόνο, με μοναδικά χρώματα και γεύσεις, έντονη ιστορία αλλά και σύγχρονες υποδομές και ανάπτυξη, αντάξιες της φήμης που την συνοδεύει σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η τελευταία ημέρα της κρουαζιέρας είχε την πλήρη απλότητα και ομορφιά σε δύο εκδοχές. Το ξημέρωμα, μπαίνοντας στο λιμάνι της Ίου. Από τα πιο δυνατά και έντονα «ξυπνήματα» του ανθρώπινου οργανισμού. Η απλότητα και «αφαιρετική» ομορφιά της Ίου σε συναρπάζει καθ’ όλη την διαδρομή μέχρι το Μαγγανάρι. Όπου θα μπεις για μια βουτιά, έστω και με τα ρούχα. Μία από τις ομορφότερες παραλίες που σου χαρίζει την αίσθηση της πλήρους χαλάρωσης και ξεκούρασης. Μοναδικό.
Εν συνεχεία οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα στην μοναδική, πλημμυρισμένη από όλες τις γωνιές του πλανήτη Σαντορίνη.
Τελικά δεν είναι τυχαίο, ότι και φέτος για άλλη μια χρονιά, ψηφίστηκε ως το καλύτερο σημείο στην υδρόγειο. Τα λόγια πραγματικά είναι φτωχά να την περιγράψουν και ο καθένας που την επισκέπτεται, κουβαλάει πλέον μόνιμα αυτές τις εικόνες που απλά επιβεβαιώνουν την επιλογή του προορισμού. Ίσως, ο προορισμός που αλλάζει την γνωστή ρήση περί της αξίας… του ταξιδιού.
Η διοίκηση της ΟΤΕ Ασφάλιση, αισθάνεται υπερήφανη που μπόρεσε να διοργανώσει ένα τέτοιο παραγωγικό και αποτελεσματικό διαγωνισμό Πωλήσεων, που επιβράβευσε με ένα τέτοιο πλούσιο σε εμπειρίες και συνεργατικά – ανθρώπινα «δεσίματα» , πολυτελές ταξίδι και που πρωτοτύπησε στην αγορά, επιβραβεύοντας έμπρακτα τον Υπάλληλο της χρονιάς μετά από ψηφοφορία των ίδιων των υπαλλήλων και των συνεργατών της Ασφαλιστικών Συμβούλων.
Η υπόσχεση για διαρκή και υψηλής Ποιότητας παροχή ασφαλιστικών και επενδυτικών υπηρεσιών, αλλά και η πιστή και ελεγχόμενη εφαρμογή αυτής της υπόσχεσης με ενθουσιασμό, γνώση και μεράκι, είναι αυτή που θα προετοιμάζει για ακόμη καλύτερες και αναπτυξιακές προκλήσεις και εκπλήξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*