Prime: Παρουσίαση των νέων προϊόντων στη Βόρειο Ελλάδα

 

Με μεγάλη επιτυχία η Prime Insurance παρουσίασε  τα νέα της προϊόντα και τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες της σε δύο μεγάλες συναντήσεις, στο  Δίκτυο Συνεργατών της, στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Καβάλα.

Ειδικότερα παρουσιάστηκαν :

Τρία νέα προϊόντα στον Κλάδο Υγείας, το Clinic SmartClinic Family και Clinic Exclusive  που έχουν σκοπό και στόχο  να ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις  απαιτήσεις, για αξιόπιστη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Περίθαλψη, όλων των Ελλήνων, με τιμολόγια προσαρμοσμένα στις ανάγκες της δύσκολης  εποχής που περνάμε.

Σημαντικές βελτιώσεις των υπαρχόντων εξαιρετικών προϊόντων Υγείας, First Class και Comfort, που γίνονται ακόμα πιο προσιτά και πιο ολοκληρωμένα.

Το καινούργιο M.I.S.,  ένα on line σύστημα ενημέρωσης και πληροφόρησης των Συνεργατών, που μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή ή και σε κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, την πρωτοποριακή εφαρμογή, που φέρνει την εμπειρία της Prime Insurance στο κινητό τηλέφωνο του Συνεργάτη.  Πρόκειται για μια νέα καινοτόμα πλατφόρμα επιβράβευσης του Συνεργάτη μας,  που ονομάζεται Prime Awards. Ο Συνεργάτης, εκπαιδεύεται, μαθαίνει τον κόσμο της Prime μέσα από ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό περιβάλλον, κερδίζοντας παράλληλα πολλά δώρα! H  Prime, κάνει τη δουλειά του ασφαλιστή διασκέδαση!!!

Η παρουσία των Συνεργατών ήταν δυναμική, και τα νέα προϊόντα, όπως και οι νέες καινοτόμες υπηρεσίες, έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*