sema logo

Ο ΣΕΜΑ στηρίζει και τιμά τα παιδικά χωριά SOS

Η δραστηριότητα των Μεσιτών Ασφαλίσεων στηρίζεται πρωτίστως στην ανθρώπινη επαφή, την καθημερινή επαφή με τους ασφαλισμένους, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα ευαίσθητους στα κοινωνικά προβλήματα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ έχει ομόφωνα αποφασίσει την οικονομική συνδρομή ενός φορέα κοινωνικού  έργου κάθε χρόνο. Τη φετινή χρονιά αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο το οποίο επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αποφάσισε ομόφωνα να συνδράμει οικονομικά τις δραστηριότητες της Οργάνωσης.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑ Κος Γεώργιος Καραβίας παρέδωσε κατά τη διάρκεια της ετήσιας καθιερωμένης εκδήλωσης του Συνδέσμου, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, την επιταγή στον Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS, κο Σουρίκα Μιχάλη.

Ο Κος Καραβίας συνεχάρη τον Γενικό Γραμματέα ΔΣ κ. Σουρίκα για το κοινωνικό έργο το οποίο επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS. «Είναι ευθύνη όλων μας τόνισε ο Κος Καραβίας να απολαμβάνουν όλα τα παιδιά την οικογενειακή θαλπωρή και να τους παρέχονται ίσες ευκαιρίες στη ζωή».

Ο Κος Σουρίκας αφού ευχαρίστησε θερμά για την οικονομική ενίσχυση, επεσήμανε ότι «η φιλοσοφία των Παιδικών Χωριών SOS δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτή της ασφάλισης. Και οι δυο θεσμοί είναι εκεί με καλή πίστη  για να προστατεύουν και να συνδράμουν αυτούς που έχουν ανάγκη… αυτούς που είναι σε κίνδυνο… αυτούς που ένα τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός, υπεράνω της θέλησης τους παρεμπόδισε την συνήθη πορεία των πραγμάτων… και να προσπαθούν στο μέτρο που μπορούν να αποκαταστήσουν την ζημιά».

Ο κος Σουρίκας προσκάλεσε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση του ΣΕΜΑ να επισκεφθούν τα Παιδικά Χωριά SOS και να ενημερωθούν για τη λειτουργία τους.

 

Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή από τα Παιδικά Χωριά SOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*