Συνδεθείτε ζωντανά με το 17th Hydra Meeting!

Το insuranceworld.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να συνδεθούν live με το 17th Hydra Meeting που ξεκινάει σήμερα και αποτελεί θεσμό για την εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική αγορά.
Μπείτε στο http://insuranceworld.gr/17th-hydra-meeting-live/ δείτε σε πραγματικό χρόνο ειδησεογραφία από το συνέδριο, παρασκηνιακά νέα και όλα τα events που θα γίνουν. Σχολιάστε και ακολουθήστε το insuranceworld.gr στο facebook και στο Twitter.

Στην αντασφαλιστική και ασφαλιστική συνάντηση στην Ύδρα θα παρευρεθούν και φέτος κορυφαία στελέχη από την ελληνική αγορά και το εξωτερικό, θα συζητηθούν κρίσιμα ζητήματα για το μέλλον του κλάδου και θα πραγματοποιηθούν συμφωνίες και συνέργιες. Μέσω της πλατφόρμας live blogging μπορείτε να συμμετέχετε διατυπώνοντας την άποψή σας εδώ: http://insuranceworld.gr/17th-hydra-meeting-live/ είτε στα social media του insuranceworld.gr.

Η ομάδα του iw.gr θα βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων με ανταποκρίσεις και εκτενή κάλυψη των γεγονότων, καθώς στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της Ethos Media SA,  Βίκυ Γερασίμου, αρχισυντάκτρια, Νίκος Σακελαρίου, Ειδικός συνεργάτης και Λαλέλα Χρυσανθοπούλου, συντάκτρια Διεθνών Ειδήσεων του Insurance World.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*