Την Τετάρτη η εκδήλωση του ΣΕΜΑ Broker’s opportunity to Lead: Development through crisis”

 

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή του, με τη συμμετοχή 400 προσκεκλημένων από την εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά και επίτιμο προσκεκλημένο και ομιλητή τον Γενικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεσιτών Ασφαλίσεων κο Nic de Maesschalck, διοργανώνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2015 ο  Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ). Την εκδήλωση θα στηρίξουν ως χορηγοί επικοινωνίας το insuranceworld.gr και το περιοδικό Insurance World.

Ο κος de Maesschalck στην ομιλία του με θέμα “Broker’s opportunity to Lead: Development through crisis”, θα παρουσιάσει τα δεδομένα της διεθνούς αγοράς των μεσιτών ασφαλίσεων, καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης του κλάδου σε περιόδους οικονομικής ύφεσης.

sema_1Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) και αποτελεί pre-event του 17ου ετήσιου ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού συνεδρίου της Ύδρας (24-26/9), καθώς και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.).

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS, ως μια αναγνώριση του φιλάνθρωπου έργου το οποίο επιτελούν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Γιώργος Καραβίας, επεσήμανε σε δήλωσή του, ότι “ο ΣΕΜΑ δηλώνει και φέτος την παρουσία του στα κοινά της ασφαλιστικής αγοράς συμμετέχοντας, με την ετήσια εκδήλωσή του, στο καθιερωμένο πλέον συνέδριο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στην Ύδρα.

 

Σκοπός της εκδήλωσης του Συνδέσμου, τόνισε, είναι αφενός να υποδεχθεί και να καλωσορίσει, στην Αθήνα, την αφρόκρεμα των Ευρωπαίων ασφαλιστών και αντασφαλιστών και αφετέρου να ανοίξει νέους διαύλους επικοινωνίας για τους ίδιους και τα στελέχη της ελληνικής αγοράς με τους μεσίτες ασφαλίσεων, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες ανάπτυξης νέων εργασιών και συνεργειών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης”.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των χορηγών, μεταξύ των οποίων, είναι:

Χρυσός Χορηγός: AIG

Αργυροί Χορηγοί: GENERALI, BROKER’S UNION, ERGO, INTERAMERICAN, LLOYD’S

Χορηγοί: ARAG, ASSET CONSULTING, ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ATRADIUS, COFACE, DAS, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, E.N. MANOS, EULER HERMES, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HERONIA TRAVEL, INTERASCO, INTERNATIONAL LIFE, INTER PARTNER ASSISTANCΕ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, METLIFE ΑΕΑΖ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ, TECHNOHULL

Χορηγός Ταχυδρομικών Υπηρεσιών: SPEEDEX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*