ΕΙΑΣ-Insurance Webinars: Οι ενέργειες μετά το κλείσιμο της πώλησης

Webinar με τίτλο “Οι ενέργειες μετά το κλείσιμο της πώλησης” διοργανώνουν το ΕΙΑΣ και το Insurance Webinars τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα: 17:00 – 19:00.

Σκοπός του webinar

να βοηθήσει τον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητά του με σύγχρονα εργαλεία και μια δομημένη μεθοδολογία για την ανάπτυξη συμπληρωματικών πωλήσεων και πελατολογίου, εφαρμόζοντας μοντέρνες, αποτελεσματικές τεχνικές.

Εισηγητής:  Δρ. Σωτήρης Κ. Κλήμης, Σύμβουλος Εκπαίδευσης

 

 

Σε ποιους απευθύνεται το webinar

σε στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, σε στελέχη τραπεζών που ασχολούνται με την πώληση ασφαλιστικών προϊόντων, σε πράκτορες και μεσίτες ασφαλίσεων και φυσικά, σε ασφαλιστικούς συμβούλους κάθε βαθμίδας.

 

Οφέλη Προγράμματος:

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του “after sales service” στον τομέα των υπηρεσιών
  • Αξιοποιήσουν τη λίστα των πελατών τους για να αντλήσουν πραγματικές και ουσιαστικές συστάσεις και οχι απλά ονόματα και διευθύνσεις
  • Σχεδιάσουν με συγκεκριμένο τρόπο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την δημιουργία μιας νέας βάσης δεδομένων προς αξιοποίηση πωλήσεων (λειτουργική λίστα υποψηφίων πελατών).
  • Σχεδιάσουν μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία για την προσέγγιση και την ανάπτυξη πωλήσεων σε αυτή τη νέα λίστα υποψηφίων πελατών.

 

Θεματολογία

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ – Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

  • Οι ενέργειες μετά την πώληση που δημιουργούν ευκαιρίες πωλήσεων

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

  • Δημιουργία «δικτύου» πελατών
  • Τεχνικές ανάπτυξης και αξιοποίησης του πελατολογίου ( 3D-Matrix )
  • Οι αναδυόμενες ευκαιρίες – Segment Development

 

 

Κόστος webinar:  25€

Δηλώστε συμμετοχή

 

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Δρ. Σωτήρης Κ. Κλήμης διαθέτει 35ετή εργασιακή εμπειρία ως ανώτερο στέλεχος στους τομείς Πωλήσεων και Marketing και έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Marketing και Εκπαίδευσης σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες και εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Το 2009 δημιούργησε την εταιρία Pathway Management, εταιρία εκπαιδεύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών, ενώ από το 2012 ως τον Ιανουάριο του 2015 διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Υγείας.  Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. στο Marketing και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταπτυχιακού διπλώματος από το Chartered Institute of Marketing της Αγγλίας, κάτοχος ΜΒΑ από το INSEAD και Διδακτορικού Διπλώματος (PhD) από το George Washington University Business School. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής σε θέματα Πωλήσεων & Marketing, ενώ έχει βραβευτεί από το European Marketing Confederation (EMC) και τον Οργανισμό JETRO (Japan External Trade Organization).  Διδάσκει Marketing, Επικοινωνία και Business Strategy σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, είναι καθηγητής Marketing στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας και επισκέπτης καθηγητής στο Toyo Eiwa University στην Ιαπωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*