Έως τις 17 Σεπτεμβρίου η αναγγελία απαιτήσεων Ασπίς– Commercial Value

Οι ασφαλισμένοι που έχουν ήδη αναγγείλει τις απαιτήσεις τους με βάση τις προγενέστερες ανακοινώσεις των εποπτών εκκαθάρισης, δεν χρειάζεται να αναγγελθούν εκ νέου

 

Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 λήγει η προθεσμία αναγγελίας απαίτησης κατόχων ασφαλιστηρίων Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value προς τον Επόπτη ασφαλιστικής εκκαθάρισης.

 

Δικαιούχοι αποζημίωσης είναι οι κάτοχοι συμβολαίων αποταμίευσης – συνταξιοδότησης, όσοι υπέστησαν ζημιά αλλά δεν αποζημιώθηκαν καθώς επίσης και όσοι έχουν αιτηθεί αποζημίωση για διαφορετικούς λόγους.

 

Η αναγγελία απαίτησης καθώς και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών είναι απαραίτητες προκειμένου οι δικαιούχοι να συμπεριληφθούν στις λίστες αποζημιώσεων.

 

Επισημαίνεται ότι οι ασφαλισμένοι που έχουν ήδη αναγγείλει τις απαιτήσεις τους με βάση τις προγενέστερες ανακοινώσεις των εποπτών εκκαθάρισης, δεν χρειάζεται να αναγγελθούν εκ νέου.

 

Η αναγγελία μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας στην ιστοσελίδα http://www.aspispronia.gr/node/153

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*