Arag: Πρωτοποριακό πρόγραμμα Νομικής Προστασίας για κατοικίδια

Πρόσφατα η εξειδικευμένη στις ασφαλίσεις Νομική Προστασία εταιρία ARAG SE και η μεσιτική εταιρία DAEDALUS, με διακριτή παρουσία στην αγορά ως μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων, ολοκλήρωσαν τις επαφές τους για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Σε πείσμα του πνεύματος της δυσανεξίας και της άρνησης που επικρατούν στην αγορά λόγω της οικονομικής κρίσης οι συνεργαζόμενες πια στην Νομική Προστασία εταιρίες αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία το παρόν και το μέλλον υποσχόμενες ανάπτυξη με ποιοτικά χαρακτηριστικά καινοτομία στις αναζητήσεις τους και ευρηματικότητα στις επιλογές τους.

Η συνεργασία τους εγκαινιάζεται με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Νομικής Προστασίας για τα κατοικίδια που δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τους να τα προστατεύουν δυναμικά και να φροντίζουν εκ των προτέρων για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν. Η συνέχεια προμηνύεται εντυπωσιακή αφού μέχρι το τέλος του έτους θα παρουσιαστεί ένα νέο πακέτο καλύψεων που θα ικανοποιήσει τους απανταχού φιλόζωους.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση του ασφαλιστή ποιότητας στη Νομική Προστασία με την ευαισθησία για τους «πιστότερους φίλους μας» ανεβάζοντας έτσι τον δείκτη του πολιτισμού μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*