Personal Insurance: Εναλλακτικοί τρόποι συναλλαγής

 

Η Personal Insurance ενημερώνει τους πελάτες και τους συνεργάτες της:

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ» ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 29/06/2015 ΕΩΣ 06/07/2015.

Αναγνωρίζοντας τις συνθήκες που διαμορφώνονται, μετά την «τραπεζική αργία» (μέχρι και τις 06/07/2015, για όλες τις Τράπεζες) και με στόχο, να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των Ασφαλισμένων μας αλλά και να διευκολύνουμε όλους (Ασφαλισμένους και Συνεργάτες) στις καθημερινές συναλλαγές μαζί μας, προχωρήσαμε στα εξής:

Α. Αποστείλαμε (από 29/06/2015) στα Γραφεία σας (ειδοποιήσεις) ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΕΣ, για τους Ασφαλισμένους, εκείνους που «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ», προκειμένου κάθε Ασφαλισμένος (ή και οιοσδήποτε ενεργεί για λογαριασμό του Ασφαλισμένου), να μπορεί να παραλάβει την ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ του και να εξοφλήσει τα ασφάλιστρά του, ΜΟΝΟ μέσω ΕΛΤΑ – Web Banking – Phone Banking.

Β. Μέσα στις νέες συνθήκες, προτείνουμε τους ακόλουθους, εναλλακτικούς τρόπους συναλλαγής με την PERSONAL και για τον ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ και για το ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ως εξής:

  1. Για τους Ασφαλισμένους, η εξόφληση, μπορεί να γίνει:

α) Με μετρητά, σε εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες και στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας.

β) Με χρέωση Πιστωτικής ή Χρεωστικής Κάρτας, στα Κεντρικά και επιλεγμένα Γραφεία της Εταιρίας.

γ) Στα ΕΛΤΑ, με την (απαραίτητη) προσκόμιση του ειδοποιητηρίου ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗΣ (όπως παραπάνω).

δ) Με Web Banking και Phone Banking (των Τραπεζών του πίνακα), όπου, επίσης, μπορεί από το Λογαριασμό του, να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας, το ποσόν των ασφαλίστρων που επιθυμεί ο Ασφαλισμένος, για εξόφληση των ασφαλίστρων του, χρησιμοποιώντας τον 20ψηφιο Κωδικό Πληρωμής (που αναγράφει το έντυπο της Ταχυπληρωμής).

 

  1. Για τους Συνεργάτες, η εξόφληση, μπορεί να γίνει:

α) Στα ΕΛΤΑ, με έκδοση ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ (Money Express-ΕΛΤΑ) με αποδέκτη την Εταιρία μας, που αποστέλλεται σε: «Ταχυδρομικό Γραφείο Αθήνας 15 τ.κ. 11501». Το κόστος έκδοσης της επιταγής, βαρύνει την Εταιρία. Το απόκομμα της επιταγής (που αποτελεί και απόδειξη), ο Συνεργάτης, το αποστέλλει στο Τμήμα Διαχείρισης της Εταιρίας, μαζί με σημείωμά του για το εξοφλούμενο ασφαλιστήριο ή την ταμειακή κατάσταση, για τα συμβόλαια που εξοφλεί. Η Τηλεφωνική Ταχυδρομική Επιταγή Money Express-ΕΛΤΑ, είναι σίγουρος και άμεσος τρόπος μεταφοράς μετρητών, με αποδέκτη την Εταιρία μας.

β) Με εισπράκτορα, για την περιοχή Αθηνών.

γ) Με μεταφορά ποσού, στον τραπεζικό μας λογαριασμό, μέσω ATM των παρακάτω συνεργαζόμενών Τραπεζών:

 

13

 

 

Το απόκομμα της συναλλαγής (που αποτελεί και απόδειξη), ο Συνεργάτης, το αποστέλλει στο Τμήμα Διαχείρισης της Εταιρίας, μαζί με σημείωμά του για τα εξοφλούμενα ασφαλιστήρια ή την ταμειακή κατάσταση, για τα ασφαλιστήρια που εξοφλεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*