Interamerican: Παροχές φροντίδας της υγείας στους κατοίκους του Αγίου Ευστρατίου

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας με εστίαση σε τοπικές κοινωνίες, η INTERAMERICAN οργάνωσε ένα τριήμερο ενημέρωσης και φροντίδας για την υγεία στον Άγιο Ευστράτιο, νησί της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που αριθμεί 270 κατοίκους (απογραφή 2011).

Η εταιρεία, με τη συνεργασία της γενικής κλινικής Θεσσαλονίκης Euromedica και υπό την αιγίδα του Δήμου και του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, πραγματοποίησε στις 10 Ιουνίου εσπερίδα με θέμα τις διαταραχές του ύπνου και τα συνοδά νοσήματα, με ομιλητή τον ιατρό παθολόγο Εμμ. Βλαχογιάννη, ενώ σχετικά με την πρωτοβουλία μίλησαν και οι Μ. Κακαλή, δήμαρχος, Τ. Παπαδόπουλος, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος INTERAMERICAN και Κ. Κεχαγιά, διοικητική διευθύντρια της κλινικής Euromedica. Κατά τις δύο επόμενες ημέρες οργανώθηκαν δωρεάν εξετάσεις των κατοίκων για τη διερεύνηση απνοϊκού συνδρόμου και εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου.

Επισημαίνεται ότι η INTERAMERICAN έχει αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο υγείας για τους ασφαλισμένους της στα νησιά Λέσβος και Λήμνος, με συνεργαζόμενους 28 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και 6 διαγνωστικά κέντρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*