Η International Life στηρίζει σταθερά τον Πολιτισμό

Μεγάλος Χορηγός και Υποστηρικτής της διοργάνωσης της συναυλίας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στην Ακαδημία Αθηνών η International Life.
Η International Life συνεχίζει να στηρίζει σταθερά τον πολιτισμό ως μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής της συναυλίας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουνίου στον κήπο του κτηρίου της Ακαδημίας Αθηνών, «του ωραιότερου νεοκλασικού οικοδομήματος του κόσμου», όπως το χαρακτηρίζουν ειδικοί.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας και διακεκριμένος καθηγητής του πανεπιστημίου του Texas A&M της Αμερικής, κ. Δημήτρης Νανόπουλος, ο οποίος μετά από μια σύντομη ιστορική αναδρομή στο θεσμό και το ρόλο της Ακαδημίας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Αναζητώντας τις αρχές του Σύμπαντος», ένα θέμα μεγάλου ενδιαφέροντος.

2V3C3736

Στη συνέχεια ακολούθησε συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη μουσική διεύθυνση του πολύ καλού κ. Ν. Crauze και με σολίστα τον θαυμάσιο κ. Γιώργο Μάνδυλα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από γνωστές όπερες, όπως ο Κουρέας της Σεβίλλης, η Κάρμεν κ.α.

IMG_3817

Είναι αξιοσημείωτο ότι, ειδικά για την εκδήλωση, ο χώρος της Ακαδημίας Αθηνών άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά, δίνοντάς του μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική αρχιτεκτονική του ιστορικού κτηρίου, με τον όμορφα διαμορφωμένο κήπο.

IMG_3756

Η εκδήλωση υποστηρίχτηκε δυναμικά από την International Life, τόσο σε επίπεδο χορηγίας όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου από το χώρο των τεχνών, του πολιτισμού και της οικονομίας, ενώ την παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Ομίλου International Life,κ. Φωκίων Μπράβος, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Μπράβος, καθώς επίσης και στελέχη νευραλγικών διευθύνσεων, συνεργάτες αλλά και φίλοι της εταιρίας.

Με την συμμετοχή της αυτή, η International Life αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και τιμούν τη σύγχρονη ελληνική τέχν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*