To FlexibleHealth θα παρουσιάσει η εταιρεία την Πέμπτη

Νέο πρόγραμμα υγείας από την Southeastern

Η SOUTHEASTERN και ηγετικά στελέχη της αγοράς του Λονδίνου θα παρουσιάσουν στην ασφαλιστική αγορά το νέο της νοσοκομειακό πρόγραμμα SOUTHEASTERN FlexibleHealth, καλυπτόμενο εξολοκλήρου από τον ισχυρότερο διεθνή ασφαλιστικό οργανισμό του Λονδίνου.

Μετά από 3 χρόνια επιτυχούς αντιπροσώπευσης των προγραμμάτων υγείας του Αμερικάνικου κολοσσού IMG στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, η εταιρία παίρνει το τιμόνι και δημιουργεί κατά αποκλειστικότητα, ένα προϊόν πλήρως προσαρμοσμένο στα σημερινά Ελληνικά δεδομένα.

Η παρουσίαση του νέου νοσοκομειακού προγράμματος SOUTHEASTERN FlexibleHealth, θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Η εκδήλωση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς θα παραβρεθούν σε αυτήν καταξιωμένα στελέχη και επιχειρηματίες από τον χώρο της Υγείας , ενώ θα μιλήσουν ηγετικά στελέχη του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρίας, η εκδήλωση της Πέμπτης είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με στόχο την καταρτισμένη ενημέρωση των Ασφαλιστικών Συμβούλων γύρω από το προϊόν και την
δημιουργία ισχυρών νέων συνεργασιών.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στην πλατφόρμα της εταιρίας, να τιμολογήσουν live το προϊόν και να εξοικειωθούν με τις πολυάριθμες παροχές. Επίσης, θα τους δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει η SOUTHEASTERN συνεργαζόμενη με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες, καθιστώντας την το πλέον υποσχόμενο «one stop center» στην ελληνική και ευρύτερη αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*