4all & 4all plus: Οι λύσεις της Εθνικής Ασφαλιστικής στον κλάδο αυτοκινήτου

Η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτιδα δύναμη στην ασφαλιστική αγορά της χώρας και μέλος του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, έχει προχωρήσει στο σχεδιασμό πρωτοποριακών ασφαλιστικών προγραμμάτων με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, όπως αυτές διαμορφώνονται στο σημερινό μεταβλητό περιβάλλον.
Έτσι, δημιούργησε τα νέα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλισης “4all και 4all plus “, τα οποία βασίζονται στη φιλοσοφία της μεγαλύτερης δυνατής κάλυψης με το οικονομικότερο ασφάλιστρο. Η Οικογένεια προγραμμάτων “4all και 4all plus ” δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν το πακέτο καλύψεων που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητές τους. Παρατίθενται επιγραμματικά οι καλύψεις των πακέτων:

Auto 4All Auto 4All Plus
·  Αστική Ευθύνη

·  Εγγύηση ασφαλίστρου

·  Υ.Ζ. από Ανασφάλιστο Όχημα

·  Νομική Προστασία

·  Θραύση Κρυστάλλων (προαιρετικά)

·  Τοπική Ρυμούλκηση ή Οδική Βοήθεια

 

·  Αστική Ευθύνη

·  Εγγύηση ασφαλίστρου

·  Υ.Ζ. από Ανασφάλιστο Όχημα

·  Νομική Προστασία

·  Θραύση Κρυστάλλων (προαιρετικά)

·     Φυσικά Φαινόμενα

·  Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

·  Πυρκαγιά

·  Τρομοκρατικές ενέργειες πυρός

·     Ολική/Μερική Κλοπή

·     Ζημιές Ιδίου κλοπής

·     Αντικατάσταση οχήματος λόγω κλοπής

·  Τοπική Ρυμούλκηση ή Οδική Βοήθεια

Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική επιβραβεύει τους πελάτες της με μοναδικές παροχές υγείας για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου και την οικογένειά του, σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Συγκεκριμένα, οι ιατρικές παροχές προσφέρονται σε κάθε ανανέωση συμβολαίου και περιλαμβάνουν δωρεάν Check-Up για τον κάτοχο του συμβολαίου, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου, έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής, προνομιακές τιμές Check- Up για όλη την οικογένεια κι έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας.

Επιπρόσθετα στις ιατρικές παροχές, η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εξασφαλίζει για τους πελάτες της εκπτώσεις και προνόμια όπως:

Επιβράβευση καλού οδηγού
Μετά τη συμπλήρωση του 1ου έτους ασφάλισης, η Εθνική Ασφαλιστική επιβραβεύει τους καλούς οδηγούς-πελάτες της, προσφέροντας έκπτωση στα ασφάλιστρα του οχήματος για κάθε έτος χωρίς ζημιά με υπαιτιότητα του ασφαλισμένου.

Οικογενειακές εκπτώσεις
Προσφέρει έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων των οικογενειών που ασφαλίζουν περισσότερα από 2 οχήματα (η έκπτωση δίνεται άμεσα στο 3ο όχημα και στα πρώτα 2 από την επόμενη ανανέωση).

Έκπτωση πιστών πελατών
Προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου, όταν ο πελάτης διατηρεί και άλλο συμβόλαιο στη Εταιρία (σε άλλο κλάδο εκτός των συμβολαίων Ομαδικών Ασφαλίσεων), με ετήσια ασφάλιστρα άνω των 150€.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*