ΣΕΣΑΕ: Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 3ο ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 16 Μαΐου 2015.

Και φέτος ο ανταγωνισμός ήταν έντονος για τις δεκαεννέα (19) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αγωνίστηκαν για τη νίκη και το φιλανθρωπικό φορέα της επιλογής τους.
_HAN1343

Μετά από αρκετές αναμετρήσεις, νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας INTERASCO Α.Ε. η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του φιλανθρωπικού σωματείου «To Χαμόγελο του Παιδιού».

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της AIG HELLAS Α.Ε., την τρίτη θέση η ομάδα της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ AEEΓΑ – ΜΙΝΕΤΑ και την τέταρτη η ομάδα της EUROLIFE ERB ΑΕΑΖ.

_HAN1511

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που κατόρθωσαν να διακριθούν αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φέτος στο τουρνουά. Επιπλέον, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους φίλους του που για ακόμα μια χρονιά ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν :
““CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός και
“MATRIX Ins. & Reins. Brokers S.A.” – Χρυσός Χορηγός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*