Ι. Χατζηιωσήφ: Πολλαπλά τα οφέλη από την επικείμενη συνένωση ΑΤΕ- ERGO

Την οικοδόμηση της αμεσότητας και αμοιβαιότητας με τους Συνεργάτες της ATE μέσω των πρόσθετων κινήτρων με υπηρεσίες και ασφαλιστικά προγράμματα που συνεχώς αναβαθμίζονται, τόνισε ο Ι. Χατζηιωσήφ, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των Ημερίδων Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της εταιρείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο. Σύμφωνα με τον κ. Χατζηιωσήφ η επικείμενη συνένωση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με την ERGO, προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησης πολλαπλών οφελών καθώς συνταιριάζει την ευρωστία, το κύρος και την τεχνογνωσία ενός διεθνούς ομίλου, με την αναγνωρισιμότητα, τη μακρά εμπειρία και την αξιοπιστία που η ΑΤΕ έχει κτίσει στην ελληνική αγορά.

Στις Ημερίδες Πωλήσεων, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 Μεσίτες Ασφαλίσεων, Ασφαλιστικοί Πράκτορες και Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, οι Συνεργάτες της Εταιρίας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν τόσο για τα κίνητρα άμεσου χαρακτήρα που επιβραβεύουν τη διατήρηση/αύξηση της παραγωγής, όσο και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα νέα ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλισης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Από τη μεριά του ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων συνεργατών και Β/Α, κ. Α. Παπαδόπουλος, παρουσίασε τα Πρόσθετα Κίνητρα Αμοιβών έτους 2015 τα οποία λειτουργούν πλέον της Εμπορικής Πολιτικής. Τα κίνητρα αυτά που χορηγούνται μηνιαία και απολογιστικά, αμείβουν – επιβραβεύουν τη διατήρηση του χαρτοφυλακίου και την τοποθέτηση νέων εργασιών όλων των Κλάδων Ζημιών τυποποιημένων προγραμμάτων ασφάλισης και Ελεύθερων Κινδύνων. Επίσης ανακοίνωσε το Νέο τετράμηνο Διαγωνισμό Πωλήσεων «SALES RALLY 2015» με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ο συνδυασμός των Νέων Αμοιβών, του Διαγωνισμού Πωλήσεων, των βελτιώσεων των προγραμμάτων ασφάλισης Κλάδου Ζωής & Υγείας αλλά και του αυτοκινήτου, δημιουργούν ένα δυναμικό μείγμα ενεργειών που στοχεύουν στην ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων όλων των συνεργατών για το έτος 2015.2015.02.25- ΔΤ Ανεξάρτητο Δίκτυο 1

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η θεματολογία των ημερίδων πλαισιώθηκε από την αναλυτική παρουσίαση των Προγραμμάτων Κλάδου Υγείας που μετά τον πρόσφατο επανασχεδιασμό τους καλύπτουν κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη και συγκαταλέγονται στα πλέον ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά προγράμματα της Ελληνικής Αγοράς, Τέλος, έγινε η παρουσίαση του καινοτόμου ως προς τη διαχείρισή του, Προγράμματος «Ξένιος Δίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*