Σε διαδικασία «rebranding» η ING Eλλάδος

Ξεκίνησε επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της ονομασίας (rebranding) της ING Ελλάδος σε NN Hellas. Το επίσημο rebranding που θα κορυφωθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, ακολουθεί την παγκόσμια στρατηγική μετονομασίας του Ομίλου NN, η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά μετά τον επιτυχημένο διαχωρισμό του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα του Ομίλου.

Το rebranding αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τον Όμιλο NN, αφού θα επενδύσει συνολικά περί τα 135 εκ. Ευρώ για τη μετονομασία από ING για τα έτη 2015 και 2016 για τις 18 επιχειρηματικές μονάδες του Ομίλου. Η αυτόνομη εταιρία με την επωνυμία «ΝΝ Group» προέκυψε το 2014 μέσω ΙΡΟ (δημόσιας εγγραφής), επιτυγχάνοντας άνοδο ύψους περί του 83% στα ετήσια καθαρά αποτελέσματα σε σύγκριση με το 2013, αγγίζοντας τα 588 εκ. Ευρώ.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας επωνυμίας για την ΙΝG Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου, με τη Χρυσή Χορηγία του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, επαληθεύοντας τη δέσμευση της εταιρίας στη φιλοσοφία «Live Well». Με στόχο την έντονη παρουσία της εταιρίας όλο τον Απρίλιο, αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν τα εξής:

1. Κυριακή 5 Απριλίου
– Χρυσή Χορηγία του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη.

2. Κυριακή 19 Απριλίου
– 3ο Live Well event στην Πλατεία Συντάγματος, σε συνδιοργάνωση με τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.

3. Έντονη διαφημιστική προβολή σε όλα τα Μ.Μ.Ε., τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, internet, social media, εξωτερική διαφήμιση.

4. Άμεση επαφή με τους πελάτες της ING με όλα τα διαθέσιμα μέσα, για την ενημέρωσή τους για την αλλαγή της επωνυμίας σε NN Hellas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*