ING ΑΕΔΑΚ: Μετονομάζεται σε 3K Investment Partners

Σε αλλαγή της επωνυμίας της σε 3K Investment Partners (www.3kip.gr) προχώρησε η ING ΑΕΔΑΚ, μετά την εξαγορά των μετοχών της από την 3Κ Επενδυτική Α.Ε. η οποία ανήκει σε ομάδα ελλήνων επενδυτών υπό τους Γεώργιο Κουφόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΔΑΚ και τους επιχειρηματίες Τάκη Κανελλόπουλο και Γιάννη Καματάκη.

Η 3K Investment Partners αντιπροσωπεύει την ING Investment Management στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε σχέση με τους ΟΣΕΚΑ της ING IM με έδρα το Λουξεμβούργο.

Επιπλέον, συνεχίζει να διαχειρίζεται τα 3 Ελληνικά Αμοιβαία Κεφάλαια, να συνεργάζεται με την ING Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής, καθώς επίσης και να εξυπηρετεί τα δίκτυα διάθεσης των ΟΣΕΚΑ ING Λουξεμβούργου στην Ελλάδα.

Τα αμοιβαία κεφάλαια που διαχειρίζεται η 3K Investment Partners και έχουν έδρα στην Ελλάδα αλλάζουν επίσης επωνυμία, χωρίς να υπάρχει καμία μεταβολή στην επενδυτική τους πολιτική. Συγκεκριμένα:

• Το ING A/K Μετοχικό Εσωτερικού μετονομάζεται σε 3Κ Α/Κ Μετοχικό Εσωτερικού
• Το ING A/K Μικτό μετονομάζεται σε 3Κ Α/Κ Μικτό
• Το ING A/K Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Βραχυπρόθεσμων Διαθεσίμων μετονομάζεται σε 3Κ Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Βραχυπρόθεσμων Διαθεσίμων

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αλλαγή επωνυμίας δεν επιφέρει αλλαγή στη λειτουργία της εταιρείας, η οποία διατηρεί την προσήλωσή της στην επίτευξη ελκυστικών αποδόσεων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Η πλήρης επωνυμία της εταιρίας είναι 3K Investment Partners Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*