Τα χρέη ξεκαθαρίζονται

– Ακόμα κάποιοι καθυστερούν να προσαρμοστούν στα όσα επιτάσσει η Solvency και ακροβατούν στον γκρεμό καθώς στη συνέχεια (επόμενο τρίμηνο) οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες, και τα “όσα δεν έγιναν” μαζί με όσα “πρέπει να γίνουν” θα τους πνίξουν και δε θα τα βγάλουν πέρα.

– Το μήνυμα είναι σαφές και ο επόπτης στο πλευρό τους οπότε η ευθύνη ανήκει στους σήμερα πρόθυμους αλλά τελικά αμελείς.

– Καθυστέρηση εντοπίζεται και στις οφειλές. Κάποιοι δυστυχώς (για όλους) συνεχίζουν χρωστούν και είτε θα τα δώσουν είτε θα ξεκαθαρίσουν στους δανειστές ότι δε μπορούν οπότε και θα βρεθεί άλλη λύση.

– Τα χρέη αν δεν πληρωθούν θα πρέπει να ξεχαστούν και να καλυφθεί το έλλειμμα. Οι άλλες εναλλακτικές επιλογές μάλλον ανοίγουν νέες πληγές..

– Και επιπλέον θέλει και ξεκαθάρισμα και επιτελικές αποφάσεις σε πολλά επίπεδα, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει κατανοητό.

– Και γενικά ο κανόνας είναι απλός οι κινήσεις που γίνονται πρέπει να είναι μετρήσιμες και να αποδίδουν.

– Όσο για το μέτρημα σίγουρα δεν πρέπει να περάσει και πολύς χρόνος. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

– Πόσα φέρνεις στο Ταμείο και είναι πραγματικά; Διότι τα άϋλα ευρώ είναι εύκολα…

3 comments

  1. – Τα χρέη αν δεν πληρωθούν θα πρέπει να ξεχαστούν και να καλυφθεί το έλλειμμα. Οι άλλες εναλλακτικές επιλογές μάλλον ανοίγουν νέες πληγές..

    Γιατί να ξεχαστούν; Να ανοίξουν πληγές όσες πρέπει και να μείνουν στην αγορά αυτοί που πρέπει!!

  2. Θεωρώ πως είναι απαραίτητο και επιβεβλημένο να ξεκαθαρίσει η αγορά από εταιρίες και συναδέλφους που δεν είναι συνεπείς με την επαγγελματική τους ιδιότητα. Επιτέλους, ας καθαρίσει αυτή η κατάσταση και να μείνουν μόνο οι ΣΩΣΤΟΙ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*