Νέο κατάστημα Carglass® στον Βόλο

Η Carglass® πραγματοποίησε στις 22 Οκτωβρίου 2014 τα εγκαίνια του νέου της εταιρικού καταστήματος στο Βόλο. Η ενίσχυση του πανελλαδικού της δικτύου αποτελεί βασική στρατηγική της εταιρίας έχοντας ως βασικό προσανατολισμό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το νέο κατάστημα Carglass® βρίσκεται στην οδό Ναυπλίου 28 κοντά στο κέντρο της πόλης και οι ώρες λειτουργίας του είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00- 17:00. Τη διεύθυνση θα έχει ο κος Απόστολος Μαρκάς, ο οποίος διατηρούσε κατάστημα στον ίδιο χώρο.

Στόχος του νέου καταστήματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών για όλα τα περιστατικά θραύσης κρυστάλλων. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του καταστήματος είναι:

• Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου με εγγύηση εργασίας εφ’ όρου ζωής
• Γνήσια κρύσταλλα (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας
• Επισκευή εμπρόσθιων κρυστάλλων με την αποκλειστική μέθοδο GlassMedic®
• ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με plexi glass για επείγοντα περιστατικά
• Άμεση αποκατάσταση της ζημιάς χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
Παράλληλα, παρέχονται και όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Carglass® όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας) και ξεθάμπωμα φαναριών.

H Carglass® είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την άριστη ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της, από την αρχική επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*