Generali Trophy με προορισμό τη Μύκονο

Ένα ακόμη Generali Trophy, η φθινοπωρινή θαλάσσια εξόρμηση με φουσκωτά σκάφη στα ελληνικά νησιά, των καλύτερων του δικτύου Agency της εταιρίας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Generali ανοίχτηκαν στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου με τελικό προορισμό την κοσμοπολίτικη Μύκονο. Για τέσσερις ημέρες εξερεύνησαν τις μοναδικές ομορφιές του «νησιού των ανέμων», ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και τη γειτονική και κατάλευκη Πάρο.
Οι συμμετέχοντες στο ταξίδι επιβράβευσης, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις για τους επαγγελματικούς τους στόχους και επιδιώξεις. Κυρίως όμως είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές περιπέτειας, με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη. Οι συνεργάτες της Generali επέδειξαν παροιμιώδη ψυχραιμία, ευελιξία και αποτελεσματικότητα, δαμάζοντας τα κύματα, ιδιότητες που αξιοποιούν άλλωστε καθημερινά επιδιδόμενοι στον πρωταθλητισμό της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.
Στο γεμάτο δράση τετραήμερο ταξίδι επιβράβευσης, η διοίκηση της εταιρείας και οι κορυφαίοι του Agency ενίσχυσαν περαιτέρω τους δεσμούς τους και απέδειξαν για μία ακόμη φορά πόσο στενά δεμένη είναι η οικογένεια της Generali.
Η πρωτότυπη για την ελληνική ασφαλιστική αγορά εκδήλωση επιβράβευσης του δικτύου Agency της Generali που έχει καταστεί θεσμός, αποκτά κάθε χρόνο και περισσότερους φανατικούς φίλους. Ο συναγωνισμός για την ανάδειξη των νικητών γίνεται όλο και πιο έντονος και το Generali Trophy διεκδικεί πλέον με αξιώσεις τον χαρακτηρισμό του πιο ελκυστικού επάθλου σε διαγωνισμό πωλήσεων ασφαλιστικών συμβούλων.
Οι κορυφαίοι συνεργάτες της εταιρείας αποχαιρέτησαν μαζί το καλοκαίρι και έδωσαν υπόσχεση για μία ακόμη πιο δυναμική χρονιά, προς όφελος των ιδίων αλλά και των ασφαλισμένων τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*