Διάλογος για τις συμβάσεις στις 10 Νοεμβρίου

Τα ζητήματα που απασχολούν την ασφαλιστική αγορά και κυρίως το θέμα των ασφαλιστικών συμβάσεων θα συζητήσουν οι διαμεσολαβούντες σε ημερίδα διαλόγου, η οποία θα διεξαχθεί με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης στις 10 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η ΕΑΔΕ και τα Επιμελητήρια Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΑΔΕ «η Ένωση επί μήνες έχει εστιάσει τις προσπάθειές της στην ανάδειξη και εξάλειψη των καταχρηστικών όρων των νέων Συμβάσεων που καλούνται οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές να υπογράψουν, σύμφωνα με τις επιταγές της Τραπέζης της Ελλάδος.

Έχει εκτιμήσει θετικά την κατανόηση και προθυμία εκείνων των Εταιρειών που ανταποκρίθηκαν και επαναδιατύπωσαν τους όρους των Συμβάσεών τους, συνεχίζει δε με κατ΄ ιδίαν συναντήσεις, τις προσπάθειες, ώστε οι Εταιρείες που αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους της αναγκαίας συμμόρφωσης, να μην συνεχίζουν να δημιουργούν εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία της Αγοράς.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης δίνεται η δυνατότητα δημόσια και να επαινέσουμε και να κατακρίνουμε.

Καθώς επίσης και να διαβεβαιώσουμε από τώρα τους Συναδέλφους που υπέγραψαν κάτω από ισχυρή πίεση, ότι οι καταχρηστικοί όροι θα εξαλειφθούν, και θα εξαλειφθούν για όλους.
Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να λάβουν μέρος στην Εκδήλωση, ώστε η επιτυχία της να συμβάλει αποτελεσματικά στην εξομάλυνση των σχέσεων των δύο πλευρών της Ασφαλιστικής Αγοράς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*