Στην Ελλάδα διεθνές σεμινάριο της AIG για πραγματογνώμονες αυτοκινήτων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πενθήμερο διεθνές σεμινάριο της AIG για πραγματογνώμονες αυτοκινήτων με τίτλο «Learn Share Improve (LSI) Auto Material Damage Training», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 15 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου. Με 27 συμμετέχοντες από επτά χώρες και καλεσμένους από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας σε ΗΠΑ και Αγγλία, το σεμινάριο εστίασε σε τεχνικά θέματα σε σχέση με το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν νέες μέθοδοι και βέλτιστες πρακτικές στην επισκευή αυτοκινήτων, καθώς και νέα υλικά και τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Το σεμινάριο παρακολούθησαν πραγματογνώμονες της AIG από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Κύπρο, τη Ρωσία και την Τουρκία, ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων και ομιλητών ήταν οι κ.κ. Pete Aiena, Kim Leggette και Grant Woolven, Global Heads of Consumer & Personal Lines Claims και EMEA Head of Personal Lines Claims αντίστοιχα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της TOYOTA Νέος Κηφισός, ένα από τα διακεκριμένα συνεργεία του δικτύου επιλεγμένων συνεργαζόμενων συνεργείων του προγράμματος Easy Repair της AIG.

Ο κος Κώστας Καραχάλιος, Διευθυντής Αποζημιώσεων της AIG στην Ελλάδα σχολίασε σχετικά: «Η AIG είναι μια εταιρία που επενδύει στην εκπαίδευση των συνεργατών της και στην καινοτομία. Είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα που επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το σεμινάριο αυτό, το οποίο συγκέντρωσε επαγγελματίες του χώρου με εξαιρετική εμπειρία και μεγάλη τεχνογνωσία. Τα σχόλια που έχουμε λάβει είναι ιδιαίτερα θετικά και πιστεύω ότι σε αυτές τις πέντε ημέρες δώσαμε εξαιρετικά εφόδια και γνώσεις στους πραγματογνώμονές της Ελλάδας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, του Ισραήλ, της Κύπρου, της Ρωσίας και την Τουρκίας, για σύγχρονη και ποιοτική εξυπηρέτηση των αναγκών των ασφαλιζόμενων και των αποζημιούμενων μας. Φυσικά, το σεμινάριο αυτό δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή και τη βοήθεια της TOYOTA Νέος Κηφισός και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης κου Άγγελου Σαραντόπουλου που μας παραχώρησε ευγενικά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και την οποία ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*