Το Navarino Challenge στήριξε η Allianz

Με πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε το Navarino Challenge, η αθλητική διοργάνωση στην οποία η Allianz Ελλάδος ήταν επίσημος χορηγός. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έτρεξαν χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς χρονόμετρα για καλό σκοπό: τη διάδοση της άθλησης, του υγιεινού τρόπου διαβίωσης, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την παιδική παχυσαρκία.
Για μία ακόμη χρονιά, ο Ελληνοαμερικανός Dean (Κωνσταντίνος) Karnazes, ένας εκ των κορυφαίων υπερμαραθωνοδρόμων στον κόσμο, ήταν ο πρεσβευτής του «Navarino Challenge», μεταφέροντας, σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και της άσκησης. «Το Navarino Challenge 2014 στέφθηκε από επιτυχία. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη παλμό και ενέργεια και η ομάδα της Allianz απλά καταπληκτική. Η διάθεση και ο ενθουσιασμός τους επηρέασε θετικά όλους τους συμμετέχοντες», σημείωσε ο Dean Karnazes.
Το πρόγραμμα του Navarino Challenge ήταν πλούσιο και περιελάμβανε διαδρομή 15χλμ. το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η δράση μεταφέρθηκε στην Costa Navarino, όπου πραγματοποιήθηκε ο ημιμαραθώνιος (21,1χλμ) καθώς και διαδρομές των 5χλμ. (για τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα) και 1χλμ. για παιδιά. Στις διαδρομές του Navarino Challenge συμμετείχαν και 22 εκπρόσωποι της Allianz από το ανθρώπινο δυναμικό και το Δίκτυο Πωλήσεων στηρίζοντας έμπρακτα τα μηνύματα του Navarino Challenge.
Το μήνυμα της ευαισθητοποίησης σχετικά με την παιδική παχυσαρκία και την καταπολέμησή της, μέσω της Μεσογειακής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής μετέφεραν οι ομιλητές της πολύ ενδιαφέρουσας ημερίδας:«Eat well – run well– live well» που διοργανώθηκε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014. Στο πλαίσιο της ημερίδας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος βράβευσε τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην κολύμβηση κ. Σπύρο Γιαννιώτη για τη συνολική του πορεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*