Συνεργασία Γενικής Πανελλαδικής με ΦΙΛΗΣGlass®

Η Γενική Πανελλαδική και η ΦΙΛΗΣGlass® ανακοινώνουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους. Στόχος της συνεργασίας είναι να προκύψουν συνέργειες όπως η ποιοτική, άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση που μπορούν να απολαμβάνουν οι 3.500 επαγγελματίες οδηγοί Τουριστικών Λεωφορείων, μέλη της Γενικής Πανελλαδικής, μέσω του οργανωμένου δικτύου της ΦΙΛΗΣGlass, που αριθμεί πάνω από 90 σημεία πανελλαδικά αλλά και κινητά συνεργεία.
Η συνεργασία με την ΦΙΛΗΣGlass® εξασφαλίζει στα μέλη της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ σειρά πλεονεκτημάτων όπως:
• Διασφάλιση της αδιάκοπης χρήσης των οχημάτων και αποφυγή νεκρών χρόνων λόγω θραύσης
• Επισκευή ακόμα και στον δρόμο, μέσω των κινητών μονάδων
• Δωρεάν προληπτικό έλεγχο των κρυστάλλων και επί τόπου επισκευή παρμπρίζ, σε χώρο και χρόνο που εξυπηρετεί
• Απλοποίηση διαδικασιών για τον διακανονισμό της ζημιάς στην περίπτωση κάλυψης θραύσης, χωρίς πραγματογνωμοσύνη και χωρίς εκταμίευση χρημάτων για την αποκατάστασή της.
• Ανταγωνιστικό τιμοκατάλογο για περιστατικά που δεν καλύπτονται από την θραύση κρυστάλλων
• Δωρεάν αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ σε περίπτωση αποκατάσταση ζημιάς

Επιπλέον εξασφαλίζονται πιστοποιημένα κρύσταλλα, εξειδικευμένη εργασία από έμπειρους τεχνικούς, 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και δυνατότητα Online ραντεβού.
Η ποιότητα και η εξειδίκευση χαρακτηρίζουν όχι μόνο τις υπηρεσίες της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων, αλλά και το διευρυμένο σύνολο παροχών που η ΦΙΛΗΣGlass® προσφέρει όπως οι αντηλιακές μεμβράνες τα ανταλλακτικά κρύσταλλα καθρεφτών, η επισκευή & αντικατάσταση γρύλων θυρών, η αποκατάσταση γρατζουνιών κρυστάλλων και οι υαλοκαθαριστήρες.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ είναι Ασφαλιστική Επιχείρηση που λειτουργεί με τη μορφή του Αλληλασφαλιστικού Συνεταιρισμού, από το 1978.
Η κύρια δραστηριότητά της είναι η ασφάλιση των Τουριστικών Λεωφορείων των Μελών της, η οποία καλύπτει όλο το εύρος των πιθανών ασφαλιστικών κινδύνων, όπως Αστική Ευθύνη Έναντι Τρίτων, Πυρός, Κλοπής, Θραύσης Κρυστάλλων κ.α.
Όλες οι παρεχόμενες καλύψεις υποστηρίζονται από ισχυρές και φερέγγυες Αντασφαλιστικές Συμβάσεις Διεθνών Οίκων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*