Σε A Team μετονομάζεται η Επιθεώρηση Πωλήσεων Δ. Αναστασίου

Η Επιθεώρηση Πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου της Εθνικής Ασφαλιστικής μετονομάζεται σε A Team και αποκτά νέο σήμα. Το καινούριο όνομα περικλείει την πορεία των τελευταίων 27 ετών, δηλαδή από την πρώτη επαφή που είχε ο κ. Δημήτρης Αναστασίου με την Εθνική Ασφαλιστική στο γραφείο των Τρικάλων τον Αύγουστο του 1987.

Η A Team υποστηρίζεται σήμερα από οχτώ διακεκριμένους managers και πλαισιώνεται με περισσότερους από 65 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Εκπροσωπεί την Εθνική Ασφαλιστική σε 8 πόλεις στην Κεντρική & Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Θράκη. Το συνολικό χαρτοφυλάκιό της αγγίζει τα 7.000.000€ και περισσότεροι από 17.500 πελάτες εμπιστεύονται τους ανθρώπους της.

Ο κ. Δημήτρης Αναστασίου αναφέρει: «ακολουθήσαμε μία μαγική διαδρομή με υπέροχες στιγμές αλλά και απογοητεύσεις αφού πάντα υπήρχε ένας καινούριος στόχος που έπρεπε να κατακτηθεί. Μέσα από τις επιτυχίες άρχισαν να εκτιμούν το επάγγελμά μας ακόμη περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι εργάστηκαν με ενθουσιασμό και πίστη μεταφέροντας την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης. Μετά τα πρώτα τέσσερα χρόνια δημιουργήθηκε μία ομάδα 5 ανθρώπων η οποία κάθε 5 χρόνια αυξανόταν με «γεωμετρική πρόοδο». Το 2008 με την απαράμιλλη βοήθεια όλων των συνεργατών μου κατακτήσαμε την υψηλότερη θέση στην ιεραρχία πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής (Επιθεώρηση Πωλήσεων)».

ATeam
Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών της A Team και η φιλοσοφία τους, της επιτρέπουν να υποσχεθεί σε όλους τους πελάτες ότι ο κάθε συνεργάτης της λειτουργεί με γνώμονα την υπεράσπιση των συμφερόντων τους, προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες. Υπόσχεται, επιπλέον, στον κάθε συνεργάτη της ότι μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον και τα όνειρά του σε μία δυνατή ομάδα στην μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας.
Επιθυμία και στόχος της A Team για τα επόμενα χρόνια είναι να στηρίξει στην πράξη το νέο της όνομα παραμένοντας:
• Πρώτη στην συνείδηση των πελατών της
• Πρώτη στην προσφορά
• Πρώτη στην ποιότητα
• Πρώτη στον επαγγελματισμό
• Πρώτη στην ηθική
• Πρώτη στις γνώσεις
• Πρώτη στην ανάπτυξη νέων ανθρώπων
• Πρότυπο για την Εταιρεία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*