Ουσιαστική λύση στη σύνταξη και την υγεία η ομαδική ασφάλιση

[starbox]

Η συνεχιζόμενη ύφεση και η οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οδήγησε σε σημαντική μείωση των παροχών υγείας και σύνταξης που προσφέρονται από το κράτος.

Οι συνεχείς μειώσεις παροχών δημιούργησαν οικονομικό πρόβλημα σε μεγάλες ομάδες πληθυσμού, καθώς και μείωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας. Οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις στα παραπάνω προβλήματα με τη δημιουργία ομαδικών προγραμμάτων τα οποία καλύπτουν είτε το ανθρώπινο δυναμικό μιας εταιρείας είτε τα μέλη μιας μεγάλης ομάδας πελατών με κοινά χαρακτηριστικά, μέσω ειδικά διαμορφωμένων προγραμμάτων ομαδικής ασφάλισης. Τα προγράμματα αυτά καλύπτουν περιπτώσεις απώλειας ζωής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης και σύνταξης εξασφαλίζοντας σιγουριά και οικονομική υποστήριξη σε περίπτωση ανάγκης, καθώς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, τόσο στον ίδιο τον ασφαλισμένο εργαζόμενο, όσο και στην οικογένειά του.

Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα προγράμματα μπορούν να λειτουργήσουν είτε αυτόνομα, είτε συμπληρωματικά στις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ελληνικού ή πολυεθνικού οργανισμού.

Η παροχή καινοτόμων προϊόντων με ανταγωνιστικό κόστος, η τεχνογνωσία, η συνέπεια και η εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου είναι βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών της International Life, και στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων.

Συγκεκριμένα, τα Ομαδικά Προγράμματα Ζωής & Υγείας της International Life προσφέρουν:

-Συμβουλευτικές υπηρεσίες σχεδιασμού ασφαλιστικών λύσεων για τις ανάγκες κάθε οργανισμού

– Έλεγχο του κόστους με παροχή ειδικών προνομίων, που στοχεύουν στην αύξηση της ικανοποίησης των ασφαλισμένων και της διοίκησης κάθε οργανισμού – Συνεργασία με ευρύ δίκτυο νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων

– Υποστήριξη υπηρεσιών υγείας μέσω ειδικού τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα

– Απευθείας κάλυψη εξόδων στα συμβεβλημένα νοσοκομεία – Αμεσότητα στη διαδικασία αποζημίωσης

– Προσωπική επαφή και διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η International Life μπορεί και παρέχει υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές λύσεις σε πολυεθνικούς οργανισμούς μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της με την Insurope, έναν από τους μεγαλύτερους Διεθνείς Οργανισμούς Διαχείρισης Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Η Insurope αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών παγκοσμίως, με δραστηριότητα σε 84 χώρες, περισσότερες από 660 ενεργές συνεργασίες και εξυπηρέτηση περισσότερων από 4.400 συμβολαίων. Η Insurope συνεργάζεται με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες διεθνώς για την παροχή προγραμμάτων ομαδικής ασφάλισης και μέσω αυτής εξυπηρετούνται προγράμματα ασφάλισης των θυγατρικών ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*