Ασφάλιση 417 οχημάτων του δήμου Ρόδου

Ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό διενεργεί ο δήμος Ρόδος με κριτήριο κατακύρωσης τη συνολικά χαμηλότερη προσφορά, με αντικείμενο εργασίας την ασφάλιση όλων των οχημάτων του Δήμου για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές τρίτων (αστική ευθύνη).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με σφραγισμένες προσφορές και με ελεύθερη συμπλήρωση τιμολογίου χωρίς όριο. Οι τιμές των ασφαλίστρων θα είναι οι τελικές και θα περιλαμβάνουν τα καθαρά ασφάλιστρα, τα δικαιώματα, το φόρο ασφαλίστρων και όποια άλλη επιβάρυνση. Η ασφάλιση θα περιλαμβάνει 417 οχήματα και μηχανήματα και θα ξεκινάει από τις 01/09/2014 και θα λήγει στις 01/09/2015.

Ο συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης των πιο πάνω υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 165.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

Δεκτές στο διαγωνισμό γίνονται οι ασφαλιστικές εταιρείες. Στο χρονικό διάστημα αυτό τονίζεται ότι καμία μεταβολή των προσφερόμενων τιμών δεν θα δεχθεί η Υπηρεσία, εκτός αν αλλάξουν τα κατώτατα όρια ασφάλισης των οχημάτων από το κράτος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τη δημοπρασία, τον τρόπο κτήσης των εντύπων, κτλ από τον κ. Γεράσιμο Αντωνάτο, προσερχόμενοι όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών, οδός Καποδιστρίου 3-5, στο τηλέφωνο 22410-35445 και φαξ 22410-39780. Όλα τα απαραίτητα στοιχεία του διαγωνισμού θα είναι αναρτημένα στον πίνακα ανακοινώσεων και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Τμήμα Προμηθειών μπροστά στην Επιτροπή του Διαγωνισμού στις 29/07/2014, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης παραλαβής προσφορών την 09η το πρωί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*