ΕΑΔΕ λογότυπο

ΕΑΔΕ: Θετική η κίνηση της AIG για τη μείωση δικαιώματος συμβολαίου

Θετική χαρακτηρίζει η ΕΑΔΕ την απόφαση της AIG για την μείωση του Δικαιώματος Συμβολαίου στον Κλάδο Αυτοκινήτων από 24% σε 15% και κυρίως τους λόγους τους οποίους επικαλείται για την απόφαση αυτή.

Η ανταπόδοση της ευαρέσκειας προς το Δίκτυο της για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση που έχουν επιδείξει όλα τα χρόνια της πορείας της, μας βρίσκει απόλυτα επαινετικούς, καθώς βλέπουμε μία Εταιρεία του μεγέθους της AIG να αντιλαμβάνεται ότι είναι προς το συμφέρον της ένα μέρος της κερδοφορίας του Κλάδου να το αξιοποιήσει υπέρ των Συνεργατών και των Πελατών τους.

Η Ένωση αναφέρει ότι εκτιμά πως η ανάπτυξη της συνεργασίας έρχεται με βελτίωση προϊόντων και κλίματος και ελπίζει η κίνηση αυτή να βρει μιμητές, καθώς είναι η μόνη που δεν συναρτά την μείωση του ασφαλίστρου με την μείωση του εισοδήματος του Διαμεσολαβητή, αλλά αντίθετα διασφαλίζει το εισόδημά του, μειώνοντας την τελική τιμή που θα καταβάλει ο ασφαλισμένος πελάτης.

Η ΕΑΔΕ καλεί και τις υπόλοιπες εταιρείες, ελληνικές και αλλοδαπές, να επανεξετάσουν το θέμα του Δικαιώματος Συμβολαίου και να πάρουν έγκαιρα τις σωστές αποφάσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*