Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για την απώλεια του Δημήτρη Ζώμα, Συμβούλου Α΄ ΟΕΥ

Το Υπουργείο Εξωτερικών θρηνεί την αναπάντεχη απώλεια του Δημήτρη Ζώμα, Συμβούλου Α΄ Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων.

Ο Δημήτρης Ζώμας υπηρέτησε ως Οικονομικός και Εμπορικός Σύμβουλος στο Παρίσι , στην Γενεύη, στην Δαμασκό, στη Σόφια και στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στις Βρυξέλλες. Τα τελευταία τρία έτη στην Κεντρική Υπηρεσία ήταν ένας εκ των πλέον βασικών συνεργατών του Υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Κούρκουλα.

Ο Δημήτρης Ζώμας, πέρα από ένα απόλυτα καταρτισμένο στέλεχος της δημόσιας διοίκησης που τίμησε στο έπακρο την πατρίδα, όπου κι αν υπηρέτησε, υπήρξε ένας σπάνιου ήθους συνάδελφος, υπόδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και σήμερα αδυνατούν να πιστέψουν την είδηση της ξαφνικής απώλειάς του.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος, o Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Παναγιώτης Μίχαλος, σύσσωμη η υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών και όλοι οι συνάδελφοι εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και τα παιδιά του

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*