ΕΑΕΕ: Εκδήλωση για την ασφάλιση νομικής προστασίας

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με πρωτοβουλία της Επιτροπής Νομικής Προστασίας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα : «Ασφάλιση Νομικής Προστασίας: Νέες Προκλήσεις, Νέοι Θεσμοί»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014, ώρα 5.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο King George (Πλ. Συντάγματος).

Η Νομική Προστασία είναι ένας ασφαλιστικός κλάδος με ιδιαίτερη και ολοένα αυξανόμενη χρησιμότητα για τους πολίτες, καθώς στοχεύει στο να κάνει προσιτή και εύκολη την πρόσβαση στην δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη των ωφελειών και του περιεχομένου της Ασφάλισης Νομικής Προστασίας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ν. Κανελλόπουλος, Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Γ. Καραβίας, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ και η κ. Ν. Σταυρογιάννη, Πρόεδρος Επιτροπής Νομικής Προστασίας της ΕΑΕΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, ο κ. Ε. Ζερβέας, Συνήγορος του Καταναλωτή, ο Πρόεδρος της Επιτρ. Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ, κ. Ν. Μακρόπουλος και η κ. Ε. Γρυπάρη, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η κ. Μ. Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια ΕΑΕΕ.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται με τη στήριξη των εξής ασφαλιστικών εταιριών – μελών της ΕΑΕΕ :
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ARAG S.E.
D.A.S HELLAS
ERGO GENERAL INSURANCE COMPANY S.A.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
EUROLIFE ERB ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
INTERASCO
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*