H FXCM Ανακοινώνει τον Δείκτη Πραγματικού Όγκου Συναλλαγών FX

Η FXCMInc (NYSE:FXCM) ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εισάγει τις επόμενες εβδομάδες ένα νέο δείκτη που θα παρουσιάζει τον πραγματικό όγκο συναλλαγών σε νομίσματα σε πραγματικό χρόνο, αποκλειστικά μέσω της βασικής πλατφόρμα της, TradingStation. Ο δείκτης βρίσκεται ακόμη σε περίοδο δοκιμών, αλλά πρόκειται να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον πραγματικό όγκο συναλλαγών από πράξεις που διενεργούνται στις πλατφόρμες των retail επενδυτών της FXCM για τα 14 κύρια ζεύγη νομισμάτων. Πέρα από τον όγκο, ο δείκτης θα παρέχει πληροφορίες και για τον αριθμό των συναλλαγών που πραγματοποιούνται.

Μέχρι σήμερα, άλλοι δείκτες που αναφέρονται στον όγκο συναλλαγών δείχνουν μόνο τον όγκο ανά tick, δηλαδή τμήμα των κινήσεων των επενδυτών στην αγορά συναλλάγματος χωρίς να δίνουν πληροφορίες για την εξέλιξη του όγκου συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο. Τώρα ο Δείκτης Πραγματικού Όγκου/Συναλλαγών της FXCM πρόκειται να δίνει πληροφορίες στους traders μέσα από τα γραφήματα, δίνοντάς τους ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην προσπάθειά τους να επιβεβαιώσουν την πορεία των τιμών.

«Ο δείκτης αυτός αποτελεί το πρώτο βήμα μίας σειράς νέων δεικτών που πρόκειται να κοινοποιήσει η FXCM» δήλωσε ο DrewNiv, CEO της FXCM. «Το τελευταίο χρόνο οι retailtraders της FXCM πραγματοποίησαν κατά μέσο όρο πάνω από 400 χιλιάδες συναλλαγές με όγκο μεγαλύτερο από $15 δις ημερησίως. Δίνοντας τη δυνατότητα χρήσης ενός τέτοιου δείκτη δωρεάν στους πελάτες της, οι βραχυπρόθεσμοι traders της FXCM αποκτούν ένα πολύτιμο εργαλείο για τις συναλλαγές τους στην αγορά συναλλάγματος».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*