Δείτε live το 3o πάνελ του Insurance Conference: Προσαρμογή, επιβίωση και ανάπτυξη της διαμεσολάβησης

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η Τρίτη θεματική ενότητα του InsuranceConference 2013 με θέμα «Προσαρμογή, επιβίωση και ανάπτυξη της διαμεσολάβησης στο νέο οικονομικό περιβάλλον: Λειτουργία – Οργάνωση – Ασφαλιστική Ψηφιοποίηση – Νέες Τεχνολογίες», την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε Live  εδώ.

Οι κ.κ. Ευγενία Καφφετζή, Δ/νουσα Σύμβουλος στην Global Net Insurance Brokers, Νικόλαος Κατσιμπέρης, Διαχειριστής στην Nak Insurance Brokers, Γιώργος Μαυρέλης, Γενικός Δ/ντης Ασφαλιστικών Εργασιών στην INTERAMERICAN και EspenTranoy, Managing Director στην First Data Hellasθα συζητήσουν:

–  Ποια είναι τα «κλειδιά» για την είσοδο της διαμεσολάβησης στην νέα ασφαλιστική εποχή. Οι διαδικασίες οργάνωσης, εξειδίκευσης εργασιών, τρόπου λειτουργίας καθώς και προσαρμογής στην νέα τεχνολογία.

– Πως θα γίνεται η ηλεκτρονική διασύνδεση των επαγγελματιών της ασφάλισης με τα γραφεία τους και τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

– Τι δείχνει και πώς έχει εξελιχθεί η μέχρι σήμερα εφαρμογή του IT στην ασφάλιση. Ποια είναι τα δοκιμασμένα τεχνολογικά συστήματα.

– Πως και με ποιους τρόπους μειώνεται το κόστος λειτουργίας και ο χρόνος διεκπεραίωσης των εργασιών της διαμεσολάβησης.

– Με ποιόν τρόπο θα επιτευχθεί η διαδικασία προσαρμογής στελεχών και εταιρειών στα σύγχρονα δεδομένα εκσυγχρονισμού-ψηφιοποίησης- των διαμεσολαβητικών ασφαλιστικών εργασιών.

 

Δείτε Live το συνέδριο εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*