Ενημέρωση για την ασφάλιση πιστώσεων από την Euler Hermes & το ΕΒΕΑ

Εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση των μελών του ΕΒΕΑ για την Ασφάλιση Πιστώσεων και τα Πλεονεκτήματα για τις Ασφαλισμένες Επιχειρήσεις, συνδιοργάνωσαν στις  11 Ιουνίου, στο μέγαρο του ΕΒΕΑ το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και η  Euler Hermes Hellas.

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΚΕΕΕ & ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Στα πλαίσια αυτής της ενημέρωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euler Hermes Hellas, κ. Βασίλης Χριστίδης προέβη σε μία διεξοδική ανάλυση της παρούσας οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα περιέγραψε στην κατάσταση των επισφαλειών, τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στη συνέχεια, μίλησε για την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στην αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης της Euler Hermes Hellas, όπου, σε συνέχεια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου από τον Όμιλο Euler Hermes το καλοκαίρι του 2013, από τον Ιανουάριο του 2014 η Euler Hermes Hellas ανήκει πλέον κατά 100% στον Όμιλο Euler Hermes, μετά την εξαγορά και των δικαιωμάτων μειοψηφίας που διατηρούσαν η Alpha Bank και η Groupama Phoenix.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν αρκετά στελέχη της Euler Hermes Hellas, μεταξύ των οποίων ο κ. Αλέξης Ι. Γαβριήλογλου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Εμπορικός Διευθυντής, ο οποίος μίλησε για τις υπηρεσίες της Ασφάλισης Πιστώσεων που προσφέρονται στην Ελληνική Αγορά, τις ανάγκες των επιχειρήσεων που καλύπτουν, τα οφέλη για τις ασφαλισμένες επιχειρήσεις, καθώς επίσης και για το Πρόγραμμα Ασφάλισης Εξαγωγών, το οποίο αποτελεί τη λύσει για τις εξαγωγές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*