Speed: Καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης από την Generali

Η Generali προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ένα καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Το Speed είναι ένα ολοκληρωμένο, ευέλικτο και σύγχρονο προϊόν, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια ποιοτική εναλλακτική λύση στον τομέα της ασφάλισης αυτοκίνητου, καθώς λαμβάνει υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που συχνά επηρεάζουν τα κριτήρια επιλογής μιας ουσιαστικής ασφάλισης.

Το Speed συνδυάζει το οικονομικά προσιτό με την απαράμιλλη ποιότητα της Generali. Αποτελείται από τρία επιμέρους, κλιμακούμενα προγράμματα ασφάλισης, τα οποία προσφέρουν στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει το κόστος αλλά και την έκταση της κάλυψης που επιθυμεί, σύμφωνα με τις δικές του, προσωπικές ανάγκες.

Το Speed προσφέρει δίκαιη και αντικειμενική τιμολόγηση, σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οδηγού, η οποία είναι βασισμένη σε ενδελεχή επιστημονική μελέτη όλων των παραγόντων που διαμορφώνουν το σωστό ασφάλιστρο ανά περίπτωση.

Προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και σωστά μελετημένες καλύψεις ασφάλισης και στα τρία επίπεδα. Επιπλέον το πρόγραμμα Speed της Generali προβλέπει πρόσθετες εκπτώσεις σε ήδη υπάρχοντες πελάτες της Generali και επιβραβεύει την κάθε ανανέωση της ασφάλισης, όπως και τη συνετή οδήγηση, καθώς προσφέρει εκπτώσεις στον οδηγό που δεν έχει ατυχήματα. Εκτός των παραπάνω πλεονεκτημάτων, το Speed είναι συνδεδεμένο με μια σειρά υπαρχουσών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει η εταιρεία, όπως την εξυπηρέτηση σε συνεργαζόμενα με την Generali συνεργεία, την ευελιξία στην πληρωμή των συμβολαίων, την άμεση ενημέρωση του ασφαλιστικού συμβούλου του ασφαλισμένου σε περίπτωση ζημιάς μέσω της φροντίδας ατυχήματος κ.λπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*