Interamerican: Basic, Classic, Extra & Totalγια την ασφάλιση αυτοκινήτου

Τα αναβαθμισμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου της InteramericanBasic, Classic, Extra, Total έχουν οικονομικά ασφάλιστρα και δυναμικό τρόπο τιμολόγησης, λαμβάνοντας υπόψη μια σειρά από παράγοντες που αφορούν τόσο τον οδηγό όσο και το αυτοκίνητο. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα καλύψεων, από τις βασικές καλύψεις μέχρι την πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση. Πιο αναλυτικά:

 

  • ToBasicαποτελεί το πιο οικονομικό πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας τις απαραίτητες βασικές καλύψεις.

 

  • ΤοClassic είναι η ιδανική λύση για τους πελάτες που επιθυμούν κάτι παραπάνω από τη βασική κάλυψη, όπως Οδική Βοήθεια και Θραύση Κρυστάλλων.

 

  • Το Extra παρέχει πλήρη προστασία για τις πιο συνήθεις περιπτώσεις απώλειας ή καταστροφής, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρα, προσωπικό ατύχημα κ.ά.

 

  • Το Total είναι η πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση, που συμπεριλαμβάνει και την κάλυψη ιδίων ζημιών, ιδιαίτερα για τα καινούργια αυτοκίνητα, χρηματοδοτούμενα ή μη.

Επιπλέον, η εταιρεία, με τη μοναδική ιδιόκτητη υποδομή που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα στον πελάτη με ένα μόνο τηλέφωνο, το 1158, 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι: Οδική βοήθεια, φροντίδα ατυχήματος, αναγγελία ζημιάς, διαχείριση αποζημίωσης και χρήσιμες πληροφορίες.

Η εταιρεία συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων και αξιόπιστων συνεργείων για την άμεση και υπεύθυνη επισκευή του αυτοκινήτου του πελάτη, ενώ διαθέτει 140 σταθμούς βοηθείας, 220 ιδιόκτητα οχήματα εξυπηρέτησης και 350 εξειδικευμένα άτομα προσωπικό.

Πρόσφατα, για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της στην Αττική, συγκέντρωσε όλες τις υπηρεσίες της στο CARPOINT, μια πρότυπη ιδιόκτητη μονάδα αποζημίωσης και επισκευής αυτοκινήτων. Από την εκτίμηση της ζημιάς, τον διακανονισμό, την αποζημίωση, μέχρι την επισκευή του αυτοκινήτου και την παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης.

Στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στον πελάτη με κάθε τρόπο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και μοναδικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*