Τι λέει ένας πρώην ασφαλισμένος της Ασπίς

Σε επιστολή του που έστειλε στο Σύλλογο Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια, ο κ. Κ.Χ., πρώην ασφαλισμένος καταγγέλλει την έλλειψη πρωτοβουλίας για την επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει χιλιάδες ασφαλισμένους και ζητά να δοθεί άμεσα λύση.

Ειδικότερα αναφέρει:

Η πρωτοφανής αδιαφορία και η ανυπαρξία πολιτικής πρωτοβουλίας για την επίλυση του προβλήματος της Ασπίδας και Com.V.με εξωθεί σε αρκετές ακραίες σκέψεις και για το λόγο αυτό σας ενημερώνω ότι δεν μπορώ άλλο να δέχομαι αυτή την κοροϊδία! Είναι ανεπίτρεπτο εφόσον έχουμε στα χέρια μας το αίτημα για εξαργύρωση του συμβολαίου μας 2 μήνες προ της επίσημης ανακοίνωσης της εταιρείας για κλεισιμο και να μην μπορούμε να αποζημιωθούμε ακόμη! Είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο σύλλογο αλλά δεν υπάρχει ακόμη θετική εξέλιξη και ανησυχούμε. Αυτη είναι μια Ύστατη κραυγή απαίτησης για δικαίωση ενός πολίτη που παρά την κρίση και την καθημερινή αφαίμαξη με φόρους και χαράτσια προς το κράτος δεν μπορεί άλλο πια!
Απαιτώ μια υπεύθυνη απάντηση για το τι άλλο πρόκειται να κάνετε σαν σύλλογος.

Θέλω να γνωρίζω πως μπορώ και με ποιο νόμιμο τρόπο μπορώ να διεκδικήσω τα δικαιώματα μου.
Τι άλλες επιλογές υπάρχουν;

One comment

  1. Γιάννης Περιστέρης

    Η μοναδική άλλη επιλογή που έχετε είναι να ξεχάσετε τα περί αποζημίωσής σας, πρακτικά σε σε βάρος των Ελλήνων φορολογούμενων.
    Γιάννης Περιστέρης, Αναλογιστής, ενεργό στέλεχος ασφαλιστικών εταιριών από 08/01/1973 μέχρι 21/02/2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*