Prime Insurance: «Προχωράμε…Με πυξίδα την ιστορία μας!»

«Προχωράμε…Με πυξίδα την ιστορία μας!», αυτό ήταν το μήνυμα στο Ετήσιο Συνέδριο της Prime Insurance που έγινε στις 6 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prime Insurance, κ. Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο οποίος ήταν και ο κύριος ομιλητής του συνεδρίου, αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της Prime Insurance και τις ιστορικές καταβολές της. Υπογράμμισε το σημαντικότατο ρόλο που διαδραμάτισε η εταιρία κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που επηρέασε τη χώρα, διοχετεύοντας ρευστότητα στους πελάτες της μέσω των συμβολαίων τους. Ανέδειξε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία σήμερα και αναφέρθηκε στη στρατηγική της. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάπτυξη του υποκαταστήματος της εταιρείας στην Ελλάδα, που αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής της.
Ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Prime Insurance, απευθύνθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, μιλώντας για τους στόχους και την προοπτική της εταιρίας. Ευχαρίστησε όλους όσους έχουν συμβάλλει στη μεγάλη ανάπτυξη της Prime Insurance και την πρόοδο που εμφανίζει καθημερινά. Η ομιλία του ήταν εγκάρδια, γεμίζοντας τους παρευρισκόμενους με αισιοδοξία και όραμα για το μέλλον.
Κορυφαία στιγμή του συνεδρίου ήταν αδιαμφισβήτητα η ομιλία του Νίκου Κακλαμανάκη. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης μιλώντας για τις προσπάθειες και την επιμονή του αθλητή, που προσπερνώντας τις αμέτρητες δυσκολίες, καταφέρνει να φτάσει στο στόχο του και στη συνέχεια στην παγκόσμια αναγνώριση.Ο Νίκος Κακλαμανάκης προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρη την αίθουσα δίνοντας το σύνθημα της Prime «Προχωράμε…Με πυξίδα την ιστορία μας!»
Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών κ. Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος σε ομιλία του ανέδειξε τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε συνθήκες οικονομικής ύφεσης. Παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι απο τον ασφαλιστικό κλάδο, τον επιχειρηματικό κύκλο Ελλάδας και Κύπρου και φυσικά το διοικητικό προσωπικό της εταιρίας και το δίκτυο πωλήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*