Επτά προγράμματα ασφάλισης οχημάτων από την Eurolife ERB

Τα επτά διαφορετικά και ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων, απλά και κατανοητά, προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία από όλους τους πιθανούς κινδύνους, ξεκινώντας από τη βασική, υποχρεωτική από τον νόμο, ασφάλιση και φτάνοντας σε μια ευρεία γκάμα προαιρετικών καλύψεων και στη μικτή ασφάλιση.

Ο πελάτης μας μπορεί να διαλέξει το πρόγραμμα ασφάλισης που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα, να επιλέξει επιπλέον καλύψεις, όπως Νομική Προστασία, Πλήρη Οδική Βοήθεια, να επωφεληθεί από προνομιακές εκπτώσεις, όπως «Έκπτωση ζεύγους», «Έκπτωση δεύτερου αυτοκινήτου», «Έκπτωση Μονά-Ζυγά», να έχει άμεση εξυπηρέτηση με σύντομες διαδικασίες και σε περίπτωση ζημιάς 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο μέσω της Φροντίδας Ατυχήματος.

• Με τα προγράμματα Standard και Safe Drive Standard εξασφαλίζει τις απαραίτητες καλύψεις.

• Με το πρόγραμμα Silver κερδίζει ένα ιδιαίτερο οικονομικό πρόγραμμα ασφάλισης, με επιπλέον καλύψεις όπως Σπάσιμο Κρυστάλλων και Πυρκαγιά.

• Με τα προγράμματα Gold και Safe Drive Plus εξασφαλίζει αποτελεσματική κάλυψη για το αυτοκίνητο πέρα από την υποχρεωτική.

• Με το πρόγραμμα Platinum προστατεύει το αυτοκίνητό του επιπλέον από την περίπτωση της ολικής καταστροφής.

• Με το πρόγραμμα Diamond κατοχυρώνει μικτή ασφάλιση και είναι σίγουρος ότι θα διατηρήσει το όχημά του στην κατάσταση που βρισκόταν, πριν από οποιοδήποτε συμβάν.

Για όσους πελάτες αγαπούν την τεχνολογία, διαθέτουμε μια έξυπνη εφαρμογή για i-phone και android, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουν τα στοιχεία που αφορούν στην ασφάλιση του οχήματός τους, κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*