Σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα οχημάτων από την Aigaion

Η Aigaion παρέχει σύγχρονα και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα για το αυτοκίνητο, που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα, εκτός από τα τυποποιημένα προγράμματα, να διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τις οικονομικές τους δυνατότητες. Οι όροι του ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι σε απλή κατανοητή γλώσσα, με τις λιγότερες δυνατόν εξαιρέσεις και με δομή που διευκολύνει τον ασφαλισμένο να καταλάβει την έκταση των καλύψεων που του παρέχονται.

Για επιβατικά ιδιωτικής χρήσης και σχολές οδηγών, η Aigaion έχει σχεδιάσει τα προγράμματα: Care, Safe, Standard, Premium και Golden Μικτή.

Για τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης, τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης αγροτικά, τα φορτηγά σχολής οδηγών και του γεωργικούς ελκυστήρες, η Aigaion διαθέτει τα προγράμματα Basic και PremiumTruck.

Για τις επιβατικές ιδιωτικής χρήσης μοτοσυκλέτες υπάρχει το πρόγραμμα AigaionMoto.

Ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει από τα παραπάνω προγράμματα αυτό που επιθυμεί και να προσθέσει καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

Η Aigaion παρέχει σημαντική διευκόλυνση στους δικαιούχους αποζημίωσης, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από τα συνεργαζόμενα με την εταιρεία συνεργεία και να αποκαταστήσουν τη ζημιά του οχήματός τους, χωρίς να εκταμιεύσουν οι ίδιοι χρήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*