ΕΕΑΕ: Διπλά και τριπλά τιμολόγια στο αυτοκίνητο

Πρακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που πλήττουν την αγορά και δημιουργούν άνισες συνθήκες λειτουργίας μεταξύ των δικτύων καταγγέλει η ΕΕΑΕ. Σε ανακοίνωσή της η Ένωση κάνει λόγο για διπλά και τριπλά τιμολόγια τα οποία χρησιμοποιούν εταιρείες για το ίδιο προιόν και επισημαίνει ότι άμεσα θα υποβάλλει στην εποπτική αρχή τα στοιχεία τα οποία έχει συλέξει.

 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
 
Μέσα στην δίνη των ραγδαίων αλλαγών, όπου τα πάντα ανατρέπονται και επανασχεδιάζονται, για να επανεκκινήσει  η αγορά και να λειτουργήσει υποτίθεται αξιακά, με κανόνες και διαφάνεια, γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μία φορά της ακύρωσης, εν τη γενέσει, κάθε καλής πρόθεσης.
 
Δεχόμαστε την αγωνία των Μελών μας καθώς και σωρεία καταγγελιών ότι υπάρχουν Εταιρείες που μετά και την ειδική ρύθμιση των Πράξεων της ΤτΕ, προσφέρουν και πάλι επιλεκτικά διπλά και τριπλά τιμολόγια στον Κλάδο Αυτοκινήτου, για το ίδιο προϊόν και για τις ίδιες καλύψεις, εκτρέφοντας έναν όχι απλώς αθέμιτο αλλά ανήθικο ανταγωνισμό στα ίδια τους τα δίκτυα. 
 
Αντιλαμβανόμαστε την κοντόφθαλμη πολιτική τους αλλά αδυνατούμε να την δικαιολογήσουμε.
 
Γνωρίζουμε ότι σε συνθήκες κρίσης αναδεικνύονται τα τρωτά και μεγεθύνονται οι στρεβλώσεις, για τον λόγο αυτό καλούμε τους Συναδέλφους να μην μετέχουν σε τέτοιου είδους πολιτικές, που οξύνουν το πρόβλημα, δημιουργούν για όλους συνθήκες ακραίου ανταγωνισμού και στρέφονται τελικά εναντίον τους. 
 
Καταγγέλλουμε ως Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος αυτήν την αήθη πρακτική και υποβάλλουμε άμεσα στοιχεία στην Εποπτική Αρχή, καλώντας την να παρέμβει για να υπερασπισθεί τουλάχιστον τις ρυθμίσεις που μόλις θέσπισε.
 
                
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*