ARAG: Ενημερωτική συνάντηση συνεργατών

Ενημερωτική συνάντηση για τους συνεργάτες της πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα η ARAG στο ξενοδοχείο President.
H εταιρεία  διοργανώνει ενημερωτική συγκέντρωση των συνεργατών της Υπηρεσίας Πωλήσεων Αθηνών με σκοπό την ενημέρωσή τους για την στρατηγική της εταιρίας και την πολιτική της, σχετικά με τα νέα προγράμματα ασφάλισης και την διείσδυσή τους στην αγορά.
Εξειδικευμένοι συνεργάτες πλαισιωμένοι από δικηγόρους που στην πράξη έχουν υποστηρίξει τις υποθέσεις των ασφαλισμένων, θα επικοινωνήσουν το μήνυμα για το νέο πρόσωπο της Νομικής προστασίας ARAG, που σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμη, είναι αναγκαία.
Ασφαλιστικά προγράμματα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες των ασφαλισμένων, όπως αυτά των ιατρών και όλων των επαγγελματιών υγείας, των ασφαλιστικών μεσολαβητών όλων των βαθμίδων της διαμεσολάβησης, των υπαλλήλων εν γένει του ιδιωτικού αλλά και του δημόσιου τομέα, η συμπληρωματικότητα των καλύψεων της Ν.Π. δίπλα στην επαγγελματική αστική ευθύνη, αλλά και θέματα της προστασίας του καταναλωτή μέσα από τα προγράμματα της Οικογενειακής/Ατομικής Ν.Π. της ARAG, εμπλουτισμένα με παραδείγματα και δικαστικές εμπλοκές, αναδεικνύουν την αναγκαιότητα και επικαιρότητα των προϊόντων ασφάλισης.
Τέλος δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα τροχαία ατυχήματα με στοιχεία αλλοδαπότητας, καθώς και το μεγάλο κομμάτι των χερσαίων διεθνών μεταφορών. 
Ειδικευμένοι ομιλητές, διακεκριμένοι επιστήμονες και ένα εκλεκτό ακροατήριο από συνεργάτες και προσκεκλημένους θα έχουν στο τέλος της συνάντησης την χαρά να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις στα πλαίσια δεξίωσης που θα τους προσφέρει η εταιρία.    
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*