Ασφαλίσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε)

 

Το σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, 09.00 – 15.45.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο κ. Ηλίας Γεωργόπουλος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός, Μέλος του Τ.Ε.Ε. και του Risk Management & Engineering της ασφαλιστικής εταιρίας Allianz Ελλάδος.

Συντονιστής του σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Βερτόπουλος, Τεχνικός Σύμβουλος και Μέλος του Δ.Σ. της Allianz Ελλάδος.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου:

· Παρουσίαση τεχνολογιών – συστημάτων Α.Π.Ε. (π.χ. Φωτοβολταϊκά, Αιολικά, Βιοαέριο και Γεωθερμία).

· Ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων στην Ελληνική αγορά μετά και τις τροποποιήσεις του Ν.3468/2006 περί Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Α.Π.Ε.

· Ασφαλιστικά προϊόντα (CAR/EAR – Μηχανικές βλάβες – Πυρός και συμπληρωματικών κινδύνων – Απώλειας εσόδων).

· Παραδείγματα ζημιών από την Ελληνική και διεθνή αγορά.

· Οι νέες τάσεις της αγοράς των Α.Π.Ε.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σκοπός του Σεμιναρίου:

είναι η ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων στην ελληνική αγορά, καθώς και η παρουσίαση τεχνολογιών-συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και η βαθύτερη κατανόηση των ασφαλίσεων Α.Π.Ε. (προϊόντων και ζημιών).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε Underwriters, σε συνεργάτες ασφαλιστικών εταιριών και σε διακανονιστές ζημιών.

Σύντομο Βιογραφικό Εισηγητή

O κ. Ηλίας Γεωργόπουλος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Από το έτος 2007 έως και σήμερα εργάζεται στο Risk Management & Engineering της ασφαλιστικής εταιρίας ALLIANZ Ελλάδος, ασχολούμενος με το underwriting στον κλάδο Τεχνικών Ασφαλίσεων και την επιθεώρηση Βιομηχανικών Κινδύνων της εταιρίας.

Είναι εισηγητής σε σεμινάρια που οργανώνονται από το ΕΙΑΣ με θέμα τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Δικαίωμα Συμμετοχής στο Σεμινάριο:

· 100€ για τα μέλη του Ε.Ι.Α.Σ. και

· 130€ για τα μη μέλη

Για τις Εταιρίες – Μέλη του ΕΙΑΣ που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή σε αυτό το Σεμινάριο, τα δίδακτρα διαμορφώνονται ως εξής:

· 90€ (από 3 – 5 άτομα)

· 80€ (άνω των 5 ατόμων)

Για τις Εταιρίες – μη Μέλη του ΕΙΑΣ που θα έχουν πολλαπλή συμμετοχή σε αυτό το Σεμινάριο, τα δίδακτρα διαμορφώνονται ως εξής:

· 115€ (από 3 – 5 άτομα)

· 100€ (άνω των 5 ατόμων)

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση

Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΙΑΣ έχει τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης με θεματολογία κατ’ επιλογήν για τα στελέχη διαφόρων εταιριών και ενδοεπιχειρησιακά.

Το ΕΙΑΣ μπορεί να προσαρμόσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα στο επίπεδο των γνώσεων, ιδιαιτεροτήτων και συγκεκριμένων αναγκών για εκπαίδευση του διοικητικού και παραγωγικού δυναμικού κάθε επιχείρησης.

 

Για συμπληρωματικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΕΙΑΣ στα τηλέφωνα: 210 9219 660 & 684 και στα e-mails: eiasinfo@eias.gr & eias@ath.forthnet.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*