Ο Α. Σαρρηγεωργίου θα «ανοίξει» τις εργασίες του Insurance Conference 2014

Κατευθυντήριες γραμμές και λύσεις για το αύριο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα συζητήσουν θεσμικοί, εκπρόσωποι φορέων και της ασφαλιστικής αγοράς, που θα συμμετέχουν στο Insurance Conference 2014 με θέμα «Η νέα σχέση ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης».

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα κηρύξει με την ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, κ. Α. Σαρρηγεωργίου, που θα μεταδώσει το στίγμα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα μηνύματα που απορρέουν από τις νέες σχέσεις ισορροπίας όλων των εμπλεκομένων της ασφαλιστικής αγοράς.

Συμμετέχοντες και σύνεδροι θα μιλήσουν για το πως διαμορφώνεται η σχέση διαμεσολαβούντων – ασφαλιστικών εταιρειών και υπό ποιες προϋποθέσεις οι διαμεσολαβούντες θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία  σε πρώτη φάση τη λειτουργία τους και εν συνεχεία την ανάπτυξή τους στην ελληνική αγορά.

Τις εργασίες του ενδιαφέροντος αυτού συνεδρίου μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλοι οι διαμεσολαβούντες, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Ethos Events σε συνεργασία με την Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ).

Δηλώστε σήμερα ηλεκτρονικά δωρεάν συμμετοχή στο συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής:

http://insurance.ethosevents.eu/registration/

Το 7ο ασφαλιστικό συνέδριο Insurance Conference, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.), της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ), καθώς και άλλων σημαντικών φορέων, που στηρίζουν τη διοργάνωση, θα επικεντρωθεί στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Οι εργασίες του περιλαμβάνουν τις εξής ενότητες:

-1η ενότητα: Η συνεργασία κράτους – ασφαλιστικής αγοράς εχέγγυο για την ομαλή μετάβαση του κλάδου στους νέους κανόνες λειτουργίας

-2η ενότητα: Η νέα εποχή της διαμεσολάβησης – Επαναπροσδιορισμός της σχέσης ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολάβησης

-3η ενότητα: Προσαρμογή, επιβίωση και ανάπτυξη της διαμεσολάβησης στο νέο οικονομικό περιβάλλον (Λειτουργία, οργάνωση, ασφαλιστική ψηφιοποίηση και νέες τεχνολογίες)

-4η ενότητα: Απλούστευση και διαδικασία πώλησης ασφαλιστικών προγραμμάτων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κωνσταντίνο Σαλβαρλή, Conferences Manager: 
Τηλ.: 210 998 4909 και E-mail: salvarlis.k@ethosmedia.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*