Εθνική Ασφαλιστική: Με ισχυρό brand name και αξιοπιστία η ανάπτυξη

Με το μήνυμα ότι η Εθνική Ασφαλιστική πρέπει να αποτελέσει το πρότυπο και την ηγέτιδα δύναμη που θα προάγει το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης ξεκίνησε το 29ο συνέδριο της εταιρείας, στο οποίο παρευρέθηκε πλήθος συνεργατών από όλη την Ελλάδα.

Όπως ανάφερε ο κ. Δ. Δημόπουλος, Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής «η απόφαση του ομίλου να προηγηθεί η κεφαλαιοποίηση θωράκισε την εταιρεία». Τα αποτελέσματα της εταιρείας καταδεικνύουν και τη θετική της πορεία, καθώς τα κέρδη προ φόρων έφτασαν τα 11, 5 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση. 

Στελέχη της διοίκησης μίλησαν για το ισχυρό brand name της Εθνικής και τη δυναμική που προσδίδει στους συνεργάτες της εταιρείας. Στόχος της εταιρείας είναι να ισχυροποιήσει και άλλο τη θέση της, ώστε ο Έλληνας πολίτης που είναι ασφαλισμένος στην Εθνική να έχει το πλέον αξιόπιστο προιόν και τον πιο αξιόπιστο ασφαλιστικό σύμβουλο.

Στην εκδήλωση μίλησαν κορυφαία στελέχη της Εθνικής, μεταξύ άλλων οι κ.κ. Α. Τουρκολιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Σ. Μαυρόγαλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Γ. Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Φ. Παναγιωτόπουλος, Αναπληρωτής  Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής και κ.α.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*