Σήμερα το 29ο συνέδριο πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Το 29ο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιείται, αύριο,  30 Μαΐου στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, με τη συμμετοχή 900 συνέδρων από το εταιρικό παραγωγικό δίκτυο και το διοικητικό προσωπικό της Εταιρίας.

Το Συνέδριο αυτό έχει ως στόχο να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για την Εταιρία, η οποία με την αμέριστη συμπαράσταση της μητρικής Εθνικής Τράπεζας, διαμορφώνει, ως ηγέτιδα δύναμη, τις νέες εξελίξεις στην Ασφαλιστική Αγορά.

Η χώρα – όπως καταμαρτυρούν και οι μεγάλες επενδύσεις των διεθνών οίκων σε διάφορους τομείς της οικονομίας – δείχνει να εξέρχεται από την κρίση. Η Εθνική Ασφαλιστική, με βήματα προσεκτικά σχεδιάζει τις ενέργειές της  για την επόμενη ημέρα.

Οι στόχοι, οι προοπτικές και η στρατηγική εξυπηρέτησης του πελάτη από την Εταιρία και τους συνεργάτες της θα αποτελέσουν το αντικείμενο του 29ου Συνεδρίου Πωλήσεων του Εταιρικού Παραγωγικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώ συγχρόνως θα βραβευθούν οι συνεργάτες που ξεχώρισαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*