Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με νέα εικόνα

Με νέο όνομα, νέους στόχους  όπως την είσοδο  στον κλάδο Υγείας, την στήριξη της Εθνικής Ασφαλιστικής αλλά κυρίως με   αιτιολογημένη – εκ των οικονομικών της αποτελεσμάτων-  βεβαιότητα, για την εξέλιξή της στο μέλλον, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, βράβευσε χθες τους συνεργάτες της.

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση με διακριτά στοιχεία πολιτισμού και προσωπικού στυλ ο κ. Νίκος Μακρόπουλος εξήρε όλους όσοι στηρίζουν την εταιρεία και ευχαρίστησε τα στελέχη του για την συμβολή τους στην πρόοδο της Ευρώπης.  Ανακοίνωσε την ενεργοποίηση της εταιρείας στον κλάδο ΥΓΕΙΑΣ, απόφαση την οποία θα στηρίξει και η Εθνική Ασφαλιστική. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο παριστάμενος διευθύνων σύμβουλός της κ. Σπύρος Μαυρόγαλος « θα στηρίξουμε την κίνηση της Ευρώπη για την είσοδό της στον κλάδο. Και οι δύο εταιρείες (Ευρώπη και Εθνική) έχουν αξιοπιστία και αποδίδουν η μία στην άλλη προστιθέμενη αξία. Οι προοπτικές μεταξύ τους συνεργασίας είναι ακόμη μεγαλύτερες».

Θέλοντας να δώσει συνοπτικά την εικόνα  της εταιρεία τους και τις προοπτικές της ο κ. Νίκος Μακρόπουλος καλωσόρισε τους περισσότερους από 250 παρευρισκόμενους λέγοντας ότι η Ευρώπη Ασφαλιστική προχωρεί με νέο όνομα, νέους συνεργάτες, νέα προϊόντα και με όραμα που εκτείνεται σε τρείς κατευθύνσεις: την αναμόρφωση, την καινοτομία, και τον εκσυγχρονισμό.  Τόνισε επίσης ότι η εταιρεία είναι υπεραποθεματοποιημένη, ενίσχυσε τα μερίδια αγοράς και το Brand Name της, αναβάθμισε τις δομές λειτουργίας της και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους ασφαλισμένους της και τους συνεργάτες της.

«Θα παραμείνουμε εταιρεία «Μπουτίκ» και θα είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη, και θα πληρώνουμε τις ζημιές και θα  ανέβουμε ακόμα υψηλότερα» είπε ο κ. Μακρόπουλος συμπληρώνοντας ότι  μέχρι το τέλος του 2014 η εταιρεία θα αποκτήσει πολλά και ικανά στελέχη που θα την στηρίξουν στα νέα της σχέδια. Στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε τον νέο Διευθυντή πωλήσεων κ. Γιάννη Μαρκέτο και τον νέο Διευθυντή Πληροφορικής κ. Σπύρο Παπαδόπουλο. Επίσης εκτίμησε ο κ. Μακρόπουλος ότι φέτος θα κλείσει με κέρδος άνω των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση περιβλήθηκε από τους υπέροχους ήχους μαντολίνου (κ. Ξ. Σταματέλος) και πιάνου (κ. Φ. Μόρτζος) που συνόδευσαν τους σημαντικούς καλλιτέχνες της Λυρικής και συγκεριμένα την σοπράνο,  κα Λαμπρινή Καρτάλη, τον βαρύτονο, κ. Χρήστο Λάζο και τον τενόρο, κ. Γιώργο Ζωγράφο.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*