Μινέττα: Στα 44,6 εκ. ευρώ οι αποζημιώσεις για το 2013

Στα 44,6 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι αποζημιώσεις που κατέβαλλε το έτος 2013 η Ευρωπαϊκής Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα,  για 26,7 χιλιάδες περιπτώσεις ζημιών, εκ των οποίων το 94%, το οποίο αντιστοιχεί σε 41,7 εκατομμύρια ευρώ, αφορούσε ζημιές αυτοκινήτων.

Τα ποσά εκταμιεύθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα προχωρά σε άμεσες αποζημιώσεις,  όπως τις επιβάλλουν οι εταιρικές της αξίες δηλαδή η  αξιοπιστία, η πελατοκεντρική φιλοσοφία και η ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών της, οι οποίες συνδυάζονται με τη φιλική προσέγγιση και την εμβάθυνση  στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της από το άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό της. Η συγκεκριμένη αντιμετώπιση των πελατών της αποτυπώνεται και στην πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία, στην επίσημη ιστοσελίδα της, με τίτλο «Η Γνώμη σας είναι Πολύτιμη», στην οποία καταγράφηκε ότι η πλειοψηφία των πελατών/συναλλασσόμενων της ήταν πολύ ικανοποιημένοι από την ταχύτατη ανταπόκριση και την εξυπηρέτηση που έλαβαν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα δεσμεύεται να διατηρεί σταθερές τις παραπάνω αξίες που την διέπουν παραπάνω από 40  χρόνια, συμβάλλοντας άμεσα και με αξιοπιστία στην αποκατάσταση των επί συμβάσεων ζημιών. Παράλληλα, συνεχίζει τη δραστηριοποίηση της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με νέα και ευέλικτα προγράμματα, με σαφείς και κατανοητούς όρους, προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*